Povezane vesti
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija
Radio 021 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu, pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. "Znam da je… »
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija
Danas 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. „Znam da je… »
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, sloboda utopija
N1 Info 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. "Znam da je u… »
Vesti dana »

Kod beogradskog Londona protest "Nismo vaše mete", blokade i odavanje pošte u više gradova Srbije
RTS pre 51 minutajoš 62 povezane

Navijače Partizana oduševiće reči Marka Nikolića: Blagojević otkrio o čemu su pričali
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Blokade i plate – Univerzitet ne odstupa od ispunjenja zahteva, Ministarstvo upozorava na "crvene linije"
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

Oglasila se policija o incidentima u Nišu: Ispitano 11 osoba: Funkcionere gađali jajima, kutijama i polivali ih vodom
Blic pre 16 minutajoš 22 povezane

Zelenski posetio istočnu Donjecku oblast, objavljeni snimci i fotografije: "Zahvaljujem se svim našim braniocima" (foto, video)
Blic pre 8 satijoš 18 povezanih