Povezane vesti
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija
Radio 021 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu, pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. "Znam da je u… »
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, sloboda utopija
N1 Info 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. "Znam da je u… »
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija
Danas 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. „Znam da je u… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju! Monteri po mećavi rizikuju živote da bi pomogli ljudima: Otklonjeni kvarovi u Ivanjici, građani ponovo imaju struju (foto)
Kurir pre 3 satajoš 49 povezanih
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
Politika pre 28 minutajoš 35 povezanih
Brujaće Italija o penalu, Konte izbačen, a Mektominej sprečio Inter da odmakne u šampionskoj trci
Sportske.net pre 22 minutajoš 27 povezanih
U Valjevu normalizovano snabdevanje strujom, bolje i u opštini Osečina
Nedeljnik pre 3 satajoš 49 povezanih
Usijanje na Maks: NATO ipak stiže na Grenland - Nemačka pokreće "Arktičku stražu"
Pravda pre 48 minutajoš 24 povezane