Povezane vesti
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija
Radio 021 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu, pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. "Znam da je u… »
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, sloboda utopija
N1 Info 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. "Znam da je u… »
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija
Danas 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. „Znam da je u… »
Vesti dana »
Aktivistkinja liste "Glas mladih opštine kula" kaže da je napadnuta grupa njihovih aktivista
Insajder pre 4 minutajoš 20 povezanih
Sprema se konačni udar, Bliski istok drhti! "Preklinju nas, nemaju šanse": Stižu stravične slike razaranja, Izrael najavio napad punom snagom
Blic pre 15 minutajoš 85 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Aktivisti “Mladi Kula” napadnuti fantomkama i motkama, tvrde čuo se i pucanj (VIDEO)
Luftika pre 1 satjoš 22 povezane