Povezane vesti
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija
Radio 021 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu, pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. "Znam da je… »
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija
Danas 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. „Znam da je… »
Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, sloboda utopija
N1 Info 11.11.2018
U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija, smatra sociolog Ratko Božović, dok nasuprot njemu pisac Dušan Nedeljković misli da neslobodni ljudi potenciraju neslobodu i da osećaj slobode dolazi iz lične perspektive. "Znam da je u… »
Vesti dana »
(BLOG) Okončana blokada suda u Novom Sadu, nova najavljena za petak: Opoziciju dočekale ograda i žandarmerija
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane
Najtužnija škola u Srbiji! Učenici Tekstilne škole u Leskovcu se opraštaju od ubijenog tinejdžera (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Novi udarac za Iran! U Siriji ubijen general Revolucionarne garde: Pobunjenici pokrenuli ofanzivu, uključili se i Rusi
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Viši sud u Zaječaru: Potvrđena optužnica za ubistvo dvogodišnje devojčice
Vreme pre 4 minutajoš 23 povezane