Повезане вести
Кашоги: Гушим се, скините ми кесу
Вечерње новости 11.11.2018
Истрага убиства саудијског новинара. ШЕФ турског истраживачког тима Назиф Керман открио је нове детаље бруталног убиства саудијског новинара, критичара краљевске породице у Ријаду. Керман тврди да је последње што је Кашоги… »
Последње речи убијеног новинара: Скините кесу с моје главе
Политика 11.11.2018
ИСТАНБУЛ – Шеф турског истраживачког тима Назиф Керман рекао је да су последње речи убијеног новинара Џемала Кашогија биле: „Гушим се... Скините кесу са моје главе, клаустрофобичан сам”. „Саудијски новинар угушен је пластичном… »
Посљедње ријечи Кхасхоггија: Гушим се, скините ми кесу са главе
Ал Јазеера 11.11.2018
Саудијски новинар је угушен пластичном кесом која је стављена преко његове главе, рекао је за Ал Јазееру новинар Даили Сабаха. Шеф истраживачког тима у турским новинама Даили Сабах рекао је за Ал Јазееру да су посљедње ријечи… »
Вести дана »

Вучић се огласио након састанк са Рубиом у Њујорку: Фокус на решавању питања тарифа, али и новим инвестицијама (фото)
Блиц пре 3 сатајош 8 повезаних

Ухапшен осумњичени за убиство Зорана Гргића: Аутомобилом препречио пут хрватском политичару, па га изрешетао: Он и жртва цео дан били заједно
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане

Демонстранти испред просторија СНС на Вождовцу: Били испред зграде Дијане Хркаловић
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Трампова порука која ће потпуно разбеснети Путина: Украјина ће моћи да поврати своју земљу у њеном првобитном облику!
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана