Povezane vesti
Razgovarao sam sa Trampom, poručio mi je da predstavljam veliki narod: Vučić o susretima u Parizu (foto)
Telegraf 11.11.2018
Predsednik Srbije kaže da je govorio sa Putinom na kratko, a sinoć malo duže sa Lavrovim. Razgovarao je i sa Borisovim, dok se u dva navrata nakratko sreo i sa Donaldom Trampom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle zvanične svečanosti… »
Vučić se sreo sa Trampom: Predsednik SAD poslao poruku Srbima!
Srbija danas 11.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe da se Srbija i njen ugled ponovo podižu i da je ovo naš posao i u budućnosti. - Nekoliko minuta pre svetkovine, Merkelova je želela da razgovara sa nama i razgovarali smo gotovo 40 minuta. Pričali smo o… »
Vučić: Tramp mi je rekao da su Srbi veliki narod
IndeksOnline 11.11.2018
PARIZ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Parizu, gde je održana centralna svečanost obeležavanja 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata, da je u dva navrata, na kratko, razgovarao sa američkim predsednikom Donaldom… »
"Znam da svako u Srbiji ima knedlu u grlu": Predsednik Srbije progovorio o kosovskoj zastavi i Tačiju u Parizu!
Srbija danas 11.11.2018
Predsednik Srbije nalazi se u Parizu gde prisustvuje ceremoniji obeležavanja pobede u Velikom ratu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, posle susreta sa nizom svetskih lidera u Parizu, da se Srbija i njen ugled u svetu ponovo podižu i da… »
Vesti dana »

VIDEO Objavljeni tajni snimci novosadskih aktivista: Studenti se ograđuju
Ozon pre 55 minutajoš 17 povezanih

Srbijavoz: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova zbog dojave o bombi
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih