Povezane vesti
Vučić se sreo sa Trampom: Predsednik SAD poslao poruku Srbima!
Srbija danas 11.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe da se Srbija i njen ugled ponovo podižu i da je ovo naš posao i u budućnosti. - Nekoliko minuta pre svetkovine, Merkelova je želela da razgovara sa nama i razgovarali smo gotovo 40 minuta. Pričali smo o… »
Razgovarao sam sa Trampom, poručio mi je da predstavljam veliki narod: Vučić o susretima u Parizu (foto)
Telegraf 11.11.2018
Predsednik Srbije kaže da je govorio sa Putinom na kratko, a sinoć malo duže sa Lavrovim. Razgovarao je i sa Borisovim, dok se u dva navrata nakratko sreo i sa Donaldom Trampom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle zvanične svečanosti obeležavanja… »
Vučić: Tramp mi je rekao da su Srbi veliki narod
IndeksOnline 11.11.2018
PARIZ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Parizu, gde je održana centralna svečanost obeležavanja 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata, da je u dva navrata, na kratko, razgovarao sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, koji… »
"Znam da svako u Srbiji ima knedlu u grlu": Predsednik Srbije progovorio o kosovskoj zastavi i Tačiju u Parizu!
Srbija danas 11.11.2018
Predsednik Srbije nalazi se u Parizu gde prisustvuje ceremoniji obeležavanja pobede u Velikom ratu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, posle susreta sa nizom svetskih lidera u Parizu, da se Srbija i njen ugled u svetu ponovo podižu i da će to… »
Vesti dana »

Filozofski fakultet u Novom Sadu: Studenti dali rok dekanu, on kaže da je to ultimatum
Vreme pre 48 minutajoš 56 povezanih

U pucnjavi u katoličkoj školi u Mineapolisu poginulo dvoje dece i napadač, oko 20 povređenih
RTV pre 28 minutajoš 31 povezana

Novinarku N1 privelo, pa pustilo obezbeđenje nakon pokušaja da postavi pitanja direktoru United Grupe (VIDEO)
N1 Info pre 28 minutajoš 29 povezanih

Nikola Jović ističe doprinos saigrača: Lako je igrati sa njima! Statistika nije bitna dok pobeđujemo
Kurir pre 49 minutajoš 52 povezane