Povezane vesti

Putin i Netanjahu ipak razgovorali u Parizu

Putin i Netanjahu ipak razgovorali u Parizu

Novi magazin 11.11.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je danas u Jelisejskoj palati s premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom, javili su ruski mediji. To je bio njihov prvi razgovor od kako su se odnosi Rusije i Izraela pokvarili zbog obaranja ruskog aviona… »
Putin i Netanjahu ipak razgovarali u Parizu

Putin i Netanjahu ipak razgovarali u Parizu

N1 Info 11.11.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je u Jelisejskoj palati s premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom, javili su ruski mediji. To je bio njihov prvi razgovor od kako su se odnosi Rusije i Izraela pokvarili zbog obaranja ruskog aviona sirijskim… »
Putin: Uspeo sam da porazgovaram sa Trampom u Parizu

Putin: Uspeo sam da porazgovaram sa Trampom u Parizu

Vesti online 11.11.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je na obeležavanju stogodišnjice primirja u Prvom svetskom ratu u Parizu uspeo da porazgovara sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. Odgovarajući na pitanje novinara da li je uspeo da porazgovara sa… »
Putin poručio u Parizu: Podržavam evropsku vojsku, očekujem pregovore sa SAD o nuklearnom sporazumu (video)

Putin poručio u Parizu: Podržavam evropsku vojsku, očekujem pregovore sa SAD o nuklearnom sporazumu (video)

Kurir 11.11.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin smatra prirodnom želju EU da osigura svoju bezbednost sopstvenim snagama. "Što se tiče alternativnih, evropskih Oružanih snaga, to nije moja ideja. Sada je predsednik Makron rehabilituje, ali o njoj mi je još govorio… »
Putin: Sasvim je normalno da EU želi sopstvenu vojsku

Putin: Sasvim je normalno da EU želi sopstvenu vojsku

RTS 11.11.2018
Normalno je da jedan moćni ekonomski blok kao što je Evropska unija želi da samog sebe vojno brani, izjavio je u Parizu ruski predsednik Vladimir Putin. "Evropa je moćan ekonomski entitet, moćna ekonomska unija, i sasvim je normalno što želi da… »

Vesti dana »