Повезане вести
Александра хистерисала и дивљала по кући због тога што су се њен отац и Ивана Врбашки верили, а Мина подржала избор своје…
Телеграф 11.11.2018
- И они су људи од крви и меса, и они знају да воле. Свесна сам ја свега - рекла је Мина. Ивана Врбашки и Карађорђе Суботић ушли су у Задругу, где су решили да озваниче своју везу и вере се. Ову церемонију је упропастила… »
Бане побеснео због Зерине, руком ударио у стакло и посекао се! Чолак урлао на своју девојку, укућани га једва смирили! (видео)…
Телеграф 11.11.2018
- То што радиш није нормално! Ја тебе не препознајем! Каква је то агресија?! - питала је Зерина Банета. Након скандала који је Александра Суботић направила у Задрузи због тога што су се њен отац Карађорђе и Минина мајка, Ивана… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 36 минутајош 20 повезаних
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 11 минутајош 16 повезаних
Големе колоне на излазу из Србије, већ се стварају гужве! Упућен посебан апел: Водите рачуна о овоме на путу
Ало пре 36 минутајош 9 повезаних