Povezane vesti
SAD podržavaju dogovor Vučića i Tačija
Danas 12.11.2018
Džordž Kent, zamenik pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država, specijalno za Danas Džordž Kent, zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD, izjavio je za Danas da će Sjedinjene Američke Države nastaviti da podržavaju srpskog i kosovskog… »
Zvaničnik: SAD podržavaju dogovor Vučića i Thacija
SEEbiz 12.11.2018
BEOGRAD - Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD George Kent izjavio je da će Vašington nastaviti da podržava predsednike Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hashima Thacija, da dođu do dogovora. "Mislim da ćemo nastaviti da podržavamo lidere Srbije i… »
Jako je važno da Vučić i Tači zajedno dođu do dogovora: SAD nastavlja da pruža podršku dijalogu Beograda i Prištine
Telegraf 12.11.2018
Mislim da ćemo nastaviti da podržavamo lidere Srbije i Kosova da postignu dogovor - izjavio je zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Džordž Kent. Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Džordž Kent izjavio je da će Vašington nastaviti da podržava… »
Zvaničnik SAD: Podrška Vučiću i Tačiju da dođu do dogovora
N1 Info 12.11.2018
Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Džordž Kent izjavio je da će Vašington nastaviti da podržava predsednike Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, da dođu do dogovora. "Mislim da ćemo nastaviti da podržavamo lidere Srbije i Kosova da… »
Vesti dana »

Ko opstruiše istragu u slučaju pada nadstrešnice: "Posvađali" se tužilaštvo i sud
N1 Info pre 52 minutajoš 18 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja na putevima Srbije - za tri dana otkriveno 626 vozača pod dejstvom alkohola
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih

U Evroligi od naredne sezone 20 klubova, Zvezda i Partizan dobili trogodišnje licence
RTV pre 5 satijoš 29 povezanih