Povezane vesti
Ostajem ministar policije, ali podnosim ostavku na mesto predsednika CSU
Nova ekonomija 12.11.2018
Horst Zehofer: Nemački ministar unutrašnjih poslova Horst Zehofer je odbacio navode da će podneti ostavku na tu funkciju, ali je rekao da će napustiti mesto predsednika Hrišćansko-socijalne unije (CSU), sestrinske stranke demohrišćana kancelarke Angela… »
Zehofer: Ostajem ministar policije, odlazim sa čela CSU
N1 Info 12.11.2018
Nemački ministar unutrašnjih poslova Horst Zehofer je odbacio navode da će podneti ostavku na tu funkciju, ali je rekao da će napustiti mesto predsednika Hrišćansko-socijalne unije (CSU), sestrinske stranke demohrišćana kancelarke Angela Merkel. Zehofer… »
Zehofer: Odlazim sa mesta lidera stranke, ostajem ministar
RTS 12.11.2018
Šef nemačke policije Horst Zehofer izjavio je da odlazi sa čela svoje Hrišćansko-socijalne unije (CSU), ali da ostaje ministar unutrašnjih poslova u vladi kancelarke Angele Merkel. "Ja sam ministar unutrašnjih poslova i nastaviću da vršim tu funkciju"… »
Vesti dana »
Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih
Apel SANU i 6.700 stručnjaka: Sačuvati Beogradski sajam i Generalštab od rušenja
NIN pre 45 minutajoš 81 povezana
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 5 satijoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 4 satijoš 12 povezanih
Uprava Filozofskog iz Niša traži od Vlade da povuče odluku o osnivanju Fakulteta za srpske studije
Medijska kutija pre 24 minutajoš 28 povezanih