Povezane vesti
Rupel: Slovenija u Jugoslaviji bila kao na studentskoj ekskurziji
RTV 12.11.2018
LJUBLJANA - Treba da budemo pravedni, Jugoslavija je Slovencima pomagala, rekao je u serijalu Radija Slobodna Evropa "100 godina Jugoslavije" Dimitrij Rupel, prvi ministar inostranih poslova Slovenije od 1990. godine. "Mislim da smo mi u Jugoslaviji… »
Rupel: Slovenci su bili kao na ekskurziji u Jugoslaviji (VIDEO)
Vesti online 12.11.2018
"Treba da budemo pravedni, Jugoslavija je Slovencima pomagala", Dimitrij Rupel, prvi ministar inostranih poslova Slovenije od 1990. godine, prenosi Radio Slobodna Evropa. - Mislim da smo mi u Jugoslaviji mogli da stvorimo mnoge stvari koje inače ne bi… »
Rupel: Slovenci bili kao na ekskurziji u Jugoslaviji
N1 Info 12.11.2018
Treba da budemo pravedni, Jugoslavija je Slovencima pomagala, rekao je u serijalu Radija Slobodna Evropa (RSE) "100 godina Jugoslavije" Dimitrij Rupel, prvi ministar inostranih poslova Slovenije od 1990. godine. "Mislimda smo mi u Jugoslaviji mogli da… »
Vesti dana »
Severni morski put čuvaju ruske podmornice Putin: Druge države pokušavaju da mu priđu, ali mi smo spremni
Večernje novosti pre 25 minutajoš 30 povezanih
Borba sa vremenom na Elbrusu: Spasioci evakuisali tela dvojice planinara, potraga se nastavlja
Sputnik pre 1 satjoš 48 povezanih
MUP: Uhapšen muškarac koji je na Fejsbuku pretio Vučiću i uredniku Informera
N1 Info pre 15 minutajoš 22 povezane
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Beta pre 20 minutajoš 26 povezanih
Iran tvrdi da je obustavio napade na američke saveznike, SAD pauzirao bombardiranje
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 32 povezane