Povezane vesti
Rupel: Slovenija u Jugoslaviji bila kao na studentskoj ekskurziji
RTV 12.11.2018
LJUBLJANA - Treba da budemo pravedni, Jugoslavija je Slovencima pomagala, rekao je u serijalu Radija Slobodna Evropa "100 godina Jugoslavije" Dimitrij Rupel, prvi ministar inostranih poslova Slovenije od 1990. godine. "Mislim da smo mi u Jugoslaviji mogli… »
Rupel: Slovenci su bili kao na ekskurziji u Jugoslaviji (VIDEO)
Vesti online 12.11.2018
"Treba da budemo pravedni, Jugoslavija je Slovencima pomagala", Dimitrij Rupel, prvi ministar inostranih poslova Slovenije od 1990. godine, prenosi Radio Slobodna Evropa. - Mislim da smo mi u Jugoslaviji mogli da stvorimo mnoge stvari koje inače ne bi… »
Rupel: Slovenci bili kao na ekskurziji u Jugoslaviji
N1 Info 12.11.2018
Treba da budemo pravedni, Jugoslavija je Slovencima pomagala, rekao je u serijalu Radija Slobodna Evropa (RSE) "100 godina Jugoslavije" Dimitrij Rupel, prvi ministar inostranih poslova Slovenije od 1990. godine. "Mislimda smo mi u Jugoslaviji mogli da… »
Vesti dana »

Snažne poruke sa protesta iz Šapca: studenti najavili novi protest
Nedeljnik pre 6 minutajoš 42 povezane

Izveštaj: Rokovi za renoviranje Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Radio 021 pre 5 satijoš 11 povezanih

Vladan Milojević pred finale Lige šampiona: Sve ekipe koje su sa Zvezdom bile u grupi su osvajale!
Euronews pre 26 minutajoš 40 povezanih

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih

Kandidatkinja SNS izgubila na izborima za predsednika Matice slovačke
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih