Povezane vesti
Rupel: Slovenija u Jugoslaviji bila kao na studentskoj ekskurziji
RTV 12.11.2018
LJUBLJANA - Treba da budemo pravedni, Jugoslavija je Slovencima pomagala, rekao je u serijalu Radija Slobodna Evropa "100 godina Jugoslavije" Dimitrij Rupel, prvi ministar inostranih poslova Slovenije od 1990. godine. "Mislim da smo mi u Jugoslaviji… »
Rupel: Slovenci su bili kao na ekskurziji u Jugoslaviji (VIDEO)
Vesti online 12.11.2018
"Treba da budemo pravedni, Jugoslavija je Slovencima pomagala", Dimitrij Rupel, prvi ministar inostranih poslova Slovenije od 1990. godine, prenosi Radio Slobodna Evropa. - Mislim da smo mi u Jugoslaviji mogli da stvorimo mnoge stvari koje inače ne bi… »
Rupel: Slovenci bili kao na ekskurziji u Jugoslaviji
N1 Info 12.11.2018
Treba da budemo pravedni, Jugoslavija je Slovencima pomagala, rekao je u serijalu Radija Slobodna Evropa (RSE) "100 godina Jugoslavije" Dimitrij Rupel, prvi ministar inostranih poslova Slovenije od 1990. godine. "Mislimda smo mi u Jugoslaviji mogli da… »
Vesti dana »

MUP: Demonstranti pokušali da nasilno uđu na Filozofski fakultet, policija sprečila upad
Danas pre 8 minutajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste upozorila francuskog izaslanika na represiju Prištine prema Srbima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Đoković posle 4 sata drame saznao sa kim igra: Treći put ove godine ide na poznatog Britanca
Mondo pre 3 minutajoš 3 povezane

Dubok dekolte, a snima se odozdo: Senidah pokazala vrele kadrove, grudi u prvom planu - poručuju joj: "Kakva boginja" (foto)
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana