Повезане вести

Никола Груевски напустио Македонију због прогона! Јавио се из ове земље! Тражи политички азил!

Никола Груевски напустио Македонију због прогона! Јавио се из ове земље! Тражи политички азил!

Србија данас 13.11.2018
Бивши премијер Македоније, Никола Груевски, јавио се из Будимпеште, где је од мађарских власти затражио политички азил. - Ја сам у Будимпешти и затражио сам политички азил од власти у Мађарској - написао је Груевски на свом… »
Бивши премијер Груевски, за ким је расписана потерница, напустио Македонију: Јавио се из Будимпеште и тражи азил јер му је…

Бивши премијер Груевски, за ким је расписана потерница, напустио Македонију: Јавио се из Будимпеште и тражи азил јер му је…

Телеграф 13.11.2018
Министарство унутрашњих послова Македоније саопштило је данас да бивши премијер из земље није изашао на регуларним граничним прелазима. Генерални секретар водеће македонске опозиционе странке ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев изјавио је… »
Потврђено: Груевски побегао у Мађарску!

Потврђено: Груевски побегао у Мађарску!

Мондо 13.11.2018
Бивши премијер Македоније Никола Груевски, јавио се из Будимпеште, где је од мађарских власти затражио политички азил. Из Будимпеште стигла и званична потврда мађарских власти, а из Скопља - потерница. Фото: МОНДО портал / Марко… »
МУП Македоније објавио међународну потерницу за Груевским

МУП Македоније објавио међународну потерницу за Груевским

Нови магазин 13.11.2018
Министарство унутрашњих послова Македоније објавило је вечерас међународну потерницу за бившим македонским премијером Николом Груевским, који је побегао у Мађарску да би избегао издржавање затворске казне. Како се наводи у… »
Груевски у Мађарској, расписана међународна потјерница

Ал Јазеера 13.11.2018
Потврду да је бивши македонски премијер Никола Груевски у Мађарској дале су тамошње власти, уз потврду да је тражио азил. Македонска полиција расписала је међународну потјерницу за бившим премијером Николом Груевским који је… »

Ал Јазеера 13.11.2018
Потврду да је бивши македонски премијер Никола Груевски у Мађарској дале су тамошње власти, уз потврду да је тражио азил. Македонска полиција расписала је међународну потјерницу за бившим премијером Николом Груевским који је… »
Потврђено у Скопљу Груевски очекује азил у Мађарској

Потврђено у Скопљу Груевски очекује азил у Мађарској

Вечерње новости 13.11.2018
Осуђени бивши премијер Македоније илегално напустио земљу. СКОПЉЕ ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА „НОВОСТИ"ОСУЂЕНИ посланик Собрања, бивши премијер и претходни лидер опозиционе ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, који се 8. новембра није јавио… »
Мађарска потврдила да је Никола Груевски у Будимпешти

Мађарска потврдила да је Никола Груевски у Будимпешти

Н1 Инфо 13.11.2018
Министарство унутрашњих послова Македоније саопшило је да је потврђено да се одбегли бивши македонски премијер Никола Груевски налази у Мађарској. Како се наводи у саопштењу, потврда да се Груевски, који се у Македонији тражи… »
Потврда да је Груевски у Мађарској, тражи азил

Потврда да је Груевски у Мађарској, тражи азил

РТС 13.11.2018
Македонски МУП потврдио је да се бивши премијер Никола Груевски налази у Мађарској и да је затражио азил у тој земљи. Груевског македонске власти траже јер се није у року јавио на издржавање двогодишње затворске казне, на коју… »
Мађарски МУП потврдио, Груевски је у будимпешти: Македонци расписују међународну потерницу за њим

Мађарски МУП потврдио, Груевски је у будимпешти: Македонци расписују међународну потерницу за њим

Курир 13.11.2018
Министарство унутрашњих послова Македоније саопшило је вечерас да је потврђено да се одбегли бивши македонски премијер Никола Груевски налази у Мађарској. Како се наводи у саопштењу, потврда да се Груевски, који се у Македонији… »
Груевски тврди да је побегао, Мандић и Кнежевић „нису успели"

BBC News 13.11.2018
Бивши македонски премијер тврди да је у Будимпешти иако нема пасош. Без те исправе, црногорска опозиција није успела да напусти земљу. Некадашњи македонски премијер Никола Груевски тврди да је у Будимпешти где намерава да тражи… »

Јужне вести 13.11.2018
Гетти Имагес Никола Груевски је у Будимпешти боравио као премијер Македоније 2015. године и био гост тада премијера Мађарскле Виктора Орбана Некадашњи македонски премијер Никола Груевски тврди да је у Будимпешти где намерава да… »
Мађарска влада: Не можемо ни да потврдимо ни да негирамо да је Груевски у Мађарској! МУП: Није легално изашао из земље!

Мађарска влада: Не можемо ни да потврдимо ни да негирамо да је Груевски у Мађарској! МУП: Није легално изашао из земље!

Курир 13.11.2018
Мађарска влада није могла да одговори на питање о да ли се некадашњи премијер Македоније Никола Груевски налази у Будимпешти. "Не можемо ни да потврдимо ни да порекнемо. Нисмо у могућности да коментаришемо појединачне захтеве… »
Бивши премијер Македоније побегао у Мађарску, тражи азил

Бивши премијер Македоније побегао у Мађарску, тражи азил

РТВ 13.11.2018
СКОПЉЕ, БУДИМПЕШТА - Бивши премијер Македоније, Никола Груевски, јавио се из Будимпеште, где је од мађарских власти затражио политички азил. "Ја сам у Будимпешти и затражио сам политички азил од власти у Мађарској", написао је… »
ВМРО-ДПМНЕ: Не знамо где је Груевски, као ни да ли му је неко претио

ВМРО-ДПМНЕ: Не знамо где је Груевски, као ни да ли му је неко претио

Курир 13.11.2018
Портпарол ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, изјавио је данас да не зна где је Никола Груевски и да та најутицајнија опозициона македонска партија нема информација о томе да се бивши премијер налази у Мађарској. Арсовски је рекао да је… »
Груевски из Будимпеште: Затражио сам политички азил

Груевски из Будимпеште: Затражио сам политички азил

Н1 Инфо 13.11.2018
Бивши македонски премијер Никола Груевски, за којим је у Македонији расписана потерница, објавио је на Фејсбуку да се налази у Будимпешти и да је од власти Мађарске затражио азил. "У последњих неколико дана примио сам безброј… »
Полиција трага за Груевским, министар окривљује Суд

Полиција трага за Груевским, министар окривљује Суд

Н1 Инфо 13.11.2018
Министар унутрашњих послова Македоније Оливер Спасовски изјавио је да не размишља о оставци због несупешних покушаја полиције да пронађе и приведе у затвор бившег премијера Николу Груевског. Спасовски је новинарима рекао да се… »
Груевски побегао из земље иако нема пасош! Јавио се на фејсбуку: У Будимпешти сам, тражим политички азил!

Груевски побегао из земље иако нема пасош! Јавио се на фејсбуку: У Будимпешти сам, тражим политички азил!

Курир 13.11.2018
Никола Груевски, бивши премијер за ким је македонска полиција расписала потерницу огласио се на свом Фејсбук профилу и написао је да је у Будимпешти. "У последњих неколико дана добио сам безбројне претње за свој живот. Сада сам… »
Груевски побегао у Мађарску, тражи азил од Будимпеште

Груевски побегао у Мађарску, тражи азил од Будимпеште

Спутник 13.11.2018
Бивши премијер Македоније, Никола Груевски, јавио се из Будимпеште, где је од мађарских власти затражио политички азил. „Ја сам у Будимпешти и затражио сам политички азил од власти у Мађарској“, написао је Груевски на свом… »
Груевски преко Србије побегао у Мађарску, страхује за живот!

Груевски преко Србије побегао у Мађарску, страхује за живот!

Ало 13.11.2018
Бивши премијер Македоније, Никола Груевски, јавио се из Будимпеште, где је од мађарских власти затражио политички азил. - Ја сам у Будимпешти и затражио сам политички азил од власти у Мађарској - написао је Груевски на свом… »
Потрага за Груевским

Потрага за Груевским

Спутник 13.11.2018
Генерални секретар водеће македонске опозиционе странке ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев изјавио је да бивши лидер те партије и некадашњи премијер Никола Груевски, за којим је расписана потерница због неодазивања на одслужење… »
ВМРО-ДПМНЕ: Груевски није код нас, полиција може да провери

ВМРО-ДПМНЕ: Груевски није код нас, полиција може да провери

РТС 13.11.2018
Генерални секретар македонске опозиционе странке ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев изјавио је да бивши лидер те партије и некадашњи премијер Никола Груевски, за којим је расписана потерница због неодазивања на одслужење двогодишње… »
Полиција пред седиштем ВМРО-ДПМНЕ! Груевски на потерници и у бекству: Претреса се сваки ауто! Чим стигне налог упадају у…

Полиција пред седиштем ВМРО-ДПМНЕ! Груевски на потерници и у бекству: Претреса се сваки ауто! Чим стигне налог упадају у…

Курир 13.11.2018
Полиција зауставља сва возила која излазе из седишта странкеВМРО-ДПМНЕ. Обављају потпуни преглед возила и претрес сваког човека. Како се наводи, за сада нема налога за улазак у седиште ВМРО-ДПМНЕ, а када га буду добили одмах ће… »
Заев о потерници за бившим премијером: Не верујем да би Груевски дозволио себи да бежи

Заев о потерници за бившим премијером: Не верујем да би Груевски дозволио себи да бежи

Курир 13.11.2018
"Очекујем да Груевски неће дозволити да за њим трага" изјавио је македонски премијер Зоран Заев о расписаној потерници за Николом Груевским. "Он је рекао да неће дозволити такво нешто, барем су таква моја знања позната од… »
Адвокат Николе Груевског: Не знам где је мој клијент

Адвокат Николе Груевског: Не знам где је мој клијент

Курир 13.11.2018
Адвокат бившег македонског премијера Николе Груевског, Димитар Дангов рекао је да нема сазнања о томе где се налази његов клијент. Он није желео да даје изјаве, али је писмено одговорио да Груевски нема право на жалбу Врховном… »
МУП Македоније у интензивној потери Где се крије Никола Груевски?

МУП Македоније у интензивној потери Где се крије Никола Груевски?

Вечерње новости 13.11.2018
Потерница за бившим премијером објављена је на званичном сајту МУП Македоније, а полиција „чешља“ све локације где би могао да се евентуалну скрива Груевски. СКОПЉЕ - ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА „НОВОСТИ“ ЗАПОЧЕТА полицијска потера… »
Македонија расписала потерницу за Груевским

Македонија расписала потерницу за Груевским

Вечерње новости 12.11.2018
По налогу Кривичног суда у Скопљу бивши премијер Македоније треба да буде приведен на робију. СКОПЉЕ: ОД СТАЛНОГ ДОПСИНИКА „НОВОСТИ“ За Николом Груевским у понедељак после подне је по налогу Кривичног суда у Скопљу расписана… »

Вести дана »