Povezane vesti
Bez vode Vinogardska i Jovana Monasterlije u Petrovaradinu
Dnevnik 13.11.2018
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti ulice Jovana Monasterlije i Vinogradarska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, saopštili su iz JKP Vodovod i… »
Trg Mladenaca i Železnička ulica bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 13.11.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 13. novembra, do 13 sati biti Trg mladenaca i Železnička ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Delovi Petrovaradina i centra bez vode zbog havarije
Radio 021 13.11.2018
Delovi Petrovaradina i centra nemaju vode zbog havarija. Bez vode će do 15 časova biti ulice Jovana Monasterlije i Vinogradarska. Takođe, do 13 časova bez vode će biti Trg mladenaca i Železnička ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 13.11.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Petrovaradinu, bez vode će danas, 13. novembra, do 15 sati biti ulice Jovana Monasterlije i Vinogradarska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
RHMZ: Počinje toplotni talas, temperature do 40 stepeni, a noći tropske
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
(Video) Kruzer sa više od 200 putnika se nasukao na Dunavu Male šanse da se uskoro pomeri, zarobljeno još 15 brodova
Blic pre 46 minutajoš 13 povezanih
'Najjači zemljotres koji sam doživeo': Najmanje 13 žrtava u Japanu, traga se za nestalima
BBC News pre 21 minutajoš 14 povezanih