Povezane vesti

Palestinci u pojasu Gaze slavili, Izraelci na jugu protestovali zbog prekida vatre

Novi magazin 13.11.2018
Palestinci u pojasu Gaze su večeras slavili, a Izraelci na jugu Izraela protestovali posle objave palestinskih frakcija da je posredstvom Egipta dogovoren prekid vatre kako bi se okončala najnovija eskalacija nasilja. Stanovnici Gaze smatraju prekid… »

Izraelskoj vojsci naređeno da nastavi s napadima

Vesti online 13.11.2018
Izraelski bezbednosni kabinet saopštio je da je naredio vojsci da nastavi sa napadima na Gazu "po potrebi". Takva odluka doneta je posle šestočasovnog sastanka sazvanog zbog sukoba na granici Izraela i Pojasa Gaze, prenela je agencija Rojters. Razmena… »

Žestoka razmena vatre pa sastanak od 6h, šta kaže Izrael?

B92 13.11.2018
Uži sastav izraelske vlade zadužen za bezbednost naredio je vojsci da nastavi napade u Gazi "po potrebi". Asošiejted pres to tumači kao znak da je najnovija eskalacija nasilja možda daleko od kraja. Sastanak koji je sazvao premijer Izraela Benjamin… »

Izraelskoj vojsci naređeno da nastavi napade na Gazu, Hamas je za primirje

Večernje novosti 13.11.2018
Uži sastav izraelske vlade zadužen za bezbednost naredio je danas vojsci da nastavi napade u Gazi "po potrebi" Uži sastav izraelske vlade zadužen za bezbednost naredio je danas vojsci da nastavi napade u Gazi "po potrebi", što je Asošiejted pres… »

Izraelskoj vojsci naređeno da nastavi s napadima

Dnevnik 13.11.2018
JERUSALIM: Izraelski bezbednosni kabinet saopštio je danas da je naredio vojsci da nastavi sa napadima na Gazu "po potrebi". Takva odluka doneta je posle šestočasovnog sastanka sazvanog zbog sukoba na granici Izraela i Pojasa Gaze, prenela je agencija… »

Izraelskoj vojsci naređeno da nastavi napade na Gazu

N1 Info 13.11.2018
Uži sastav izraelske vlade zadužen za bezbednost naredio je vojsci da nastavi napade u Gazi "po potrebi", što AP tumači kao znak da je najnovija eskalacija nasilja možda daleko od kraja. Sastanak koji je sazvao premijer Izraela Benjamin Netanjahu… »

Gori Bliski istok: Više od 400 raketa na Izrael video

Mondo 13.11.2018
Žestoki sukobi na Bliskom istoku. Hamas ispalio 400 raketa na Izrael. Objavljen snimak na kom se vidi kako palestinska raketa pogađa izraelski vojni autobus, koji je postao inicijalna kapisla za eskalaciju sukoba u Pojasu Gaze. Snimak je objavila… »

Trenutak koji je zapalio bliski istok: Palestinska raketa pogađa izraelski autobus! Sve razneto! A onda je stigao brutalni…

Kurir 13.11.2018
U najnovijim sukobima izraelske vojske i palestinskih terorista iz Pojasa Gaze poginuo je jedan civil u Izraelu i četiri palestinca, a teroristička organizacija Hamas zapretila je da će njene sledeće mete biti gradovi Ašdod i Beršeba ukoliko Izrael… »

Od početka najnovijeg sukoba najmanje šest žžrtava

RTV 13.11.2018
TEL AVIV, GAZA - Najmanje šest Palestinaca, pet ekstremista i jedan civil, poginulo je u Pojasu Gaze i u Izraelu od početka najnovijih sukoba, a za prvu žrtvu na teritoriji Izraela još od rata u Gazi 2014. ispostavilo se da je palestinskog porekla. AP… »

Momenat koji je zapalio Bliski istok: Raketa raznosi bus

B92 13.11.2018
Objavljen snimak na kom se vidi kako palestinska raketa pogađa izraelski vojni autobus, što je postalo inicijalna kapisla za eskalaciju sukoba u pojasu Gaze. Naime, snimak je objavila televizijska mreža Hamasa u ponedeljak uveče, a na njemu se… »

Hamas ima nove mete, izraelska pešadija na granici, upozorenje UN

Politika 13.11.2018
TEL AVIV, GAZA – U najnovijim sukobima izraelske vojske i naoružanih Palestinaca iz Pojasa Gaze poginuo je jedan civil u Izraelu i četiri palestinska borca, a organizacija Hamas zapretila je da će nakon granatiranja grada Aškelona na jugu Izraela… »

Napad koji je zapalio Bliski istok: Raketa raznosi autobus izraelske vojske, a zatim je aktivirana "gvozdena kupola" (video)

Blic 13.11.2018
Na internetu je osvanuo video-snimak na kom se vidi kako palestinska raketa pogađa izraelski vojni autobus. Ovaj napad inicirao je novu eksalaciju sukoba u pojasu Gaze. Snimak je objavila televizija Hamasa u ponedeljak uveče, a kako se navodi… »

Momenat koji je "zapalio" Bliski istok: Raketa raznosi autobus (VIDEO)

Vesti online 13.11.2018
Objavljen snimak na kom se vidi kako palestinska raketa pogađa izraelski vojni autobus, koji je postao inicijalna kapisla za eskalaciju sukoba u Pojasu Gaze. Naime, snimak je objavila televizijska mreža Hamasa u ponedeljak uveče, a na njemu se… »

Vesti dana »