Povezane vesti
Sprečen sam da odem u Evropski sud za ljudska prava u Strazburu
Nova ekonomija 13.11.2018
Aleksej Navaljni: Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je da je na granici sprečen da napusti zemlju da bi otputovao u Strazbur gde Evropski sud za ljudska prava treba da se izjasni po više žalbi u odnosu na državu Rusiju. "Graničari su mi rekli da… »
Navaljni: Sprečen sam u nameri da odem pred Evropski sud
N1 Info 13.11.2018
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je da je na granici sprečen da napusti zemlju da bi otputovao u Strazbur gde Evropski sud za ljudska prava treba da se izjasni po više žalbi u odnosu na državu Rusiju. "Graničari su mi rekli da imam zabranu… »
Navalnji: Sprečen sam da otputujem iz Rusije za Strazbur
Novi magazin 13.11.2018
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je danas da je na granici sprečen da napusti zemlju da bi otputovao u Strazbur gde Evropski sud za ljudska prava treba da se izjasni po više žalbi u odnosu na državu Rusiju. "Graničari su mi rekli da imam zabranu… »
Vesti dana »

Prevrnuo se čamac na Dunavu kod Bačke Palanke sa najmanje deset osoba, u toku akcija spasavanja
RTS pre 9 minutajoš 22 povezane

Brnabić: Biće vremena za raspravu u Skupštini, neće sve biti objedinjeno
Beta pre 34 minutajoš 16 povezanih

Danas pretežno oblačno i hladnije vreme, temperatura do 16
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 16 povezanih

Kuće i zgrade gore kao da su od papira! Jedan od najtežih udara na Harkov od početka rata! (foto/video)
Alo pre 4 minutajoš 15 povezanih

Brutalno je za sve, nemogući vremenski uslovi: Novak progovorio nakon nove pobede!
Hot sport pre 24 minutajoš 19 povezanih