Povezane vesti
Sprečen sam da odem u Evropski sud za ljudska prava u Strazburu
Nova ekonomija 13.11.2018
Aleksej Navaljni: Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je da je na granici sprečen da napusti zemlju da bi otputovao u Strazbur gde Evropski sud za ljudska prava treba da se izjasni po više žalbi u odnosu na državu Rusiju. "Graničari su mi rekli… »
Navaljni: Sprečen sam u nameri da odem pred Evropski sud
N1 Info 13.11.2018
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je da je na granici sprečen da napusti zemlju da bi otputovao u Strazbur gde Evropski sud za ljudska prava treba da se izjasni po više žalbi u odnosu na državu Rusiju. "Graničari su mi rekli da imam zabranu… »
Navalnji: Sprečen sam da otputujem iz Rusije za Strazbur
Novi magazin 13.11.2018
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je danas da je na granici sprečen da napusti zemlju da bi otputovao u Strazbur gde Evropski sud za ljudska prava treba da se izjasni po više žalbi u odnosu na državu Rusiju. "Graničari su mi rekli da imam… »
Vesti dana »

Jaja i brašno na prostorije SNS-a u Novom Sadu, ispred Žandarmerija
Insajder pre 22 minutajoš 40 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Radio sto plus pre 2 satajoš 25 povezanih

Suspendovan policajac koji je priveo osobu koja je bacala farbu na Beogradski sindikat
Radio 021 pre 3 satajoš 17 povezanih

Savet za kulturu razmatrao inicijativu o spomeniku žrtvama novosadske tragedije
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih

Bisljimi nabacuje i "preševsku dolinu": Petković odgovorio - Sorensen sprema "trilateralu"
Pravda pre 1 satjoš 15 povezanih