Povezane vesti

Rumunski državljanin pronašao 95.000 evra u polovnom kredencu

Rumunski državljanin pronašao 95.000 evra u polovnom kredencu

Nova ekonomija 13.11.2018
Jedan rumunski državljanin pronašao je 95.000 evra u polovnom kredencu kupljenom preko popularnog sajta i novac vratio vlasniku.Samuel Stanisi i njegova žena rekli su da su bili šokirani i da nisu mogli da spavaju kada su pronašli novac. Rumun je… »
Rumun kupio polovan kredenac, otvorio ga pa umalo pao u nesvest kad je video šta je unutra. Njegov naredni potez je…

Rumun kupio polovan kredenac, otvorio ga pa umalo pao u nesvest kad je video šta je unutra. Njegov naredni potez je…

Blic 13.11.2018
Rumun Samuel Stanici koji je kupio polovan kredenac sa popularnog onlajn sajta pronašao je u njemu 95.000 evra i odmah je vratio novac. Njegova supruga Adela Stanici izjavila je da je njen suprug, inače građevinski radnik, povikao: "Pogledaj šta sam… »
Rumun kupio polovan kredenac, pa u njemu našao 95.000 evra: Cele noći nisam spavao, a onda sam doneo odluku!

Rumun kupio polovan kredenac, pa u njemu našao 95.000 evra: Cele noći nisam spavao, a onda sam doneo odluku!

Kurir 13.11.2018
Rumun Samuel Stanici koji je kupio polovan kredenac sa popularnog onlajn sajta pronašao je u njemu 95.000 evra i odmah je vratio novac. Njegova supruga Adela Stanici izjavila je za AP da je njen suprug, inače građevinski radnik, povikao: "Pogledaj šta… »

Vesti dana »