Повезане вести
Македонија ће тражити хапшење Груевског
Слободна Европа 13.11.2018
Македонија ће затражити хапшење бившег премијера Николе Груевског по међународном налогу за хапшење, након што је потврђено да је побјегао у Мађарску и да је у Будимпешти затражио политички азил, да би избјегао служење… »
Груевски се јавља из Мађарске: Овде тражим азил
Вести онлине 13.11.2018
Након што је нестао пре пет дана, због затворске казне на коју је осуђен, бивши премијер Македоније Никола Груевски јавио се из Будимпеште. Македонски премијер Зоран Заев каже да се те информације проверавају. "Ја сам у… »
Украјина се понавља на нашем прагу! Груевски преко Србије побегао у Мађарску, страхује за живот! (фото/видео)
Правда 13.11.2018
Бивши премијер Македоније, Никола Груевски, јавио се из Будимпеште, где је од мађарских власти затражио политички азил. - Ја сам у Будимпешти и затражио сам политички азил од власти у Мађарској - написао је Груевски на свом… »
Потврђено да је Груевски у Мађарској затражио азил
Глас Америке 13.11.2018
Македонско Министарство унутрашњих послова потврдило је да се бивши премијер Никола Груевски налази у Мађарској и да је затражио азил у тој земљи. "Након направљених провера, Министарсво унутрашних послова је утврдило да се… »
Бивши премијер Македоније тражи азил у Мађарској
Радио 021 13.11.2018
Бивши премијер Македоније, Никола Груевски, јавио се из Будимпеште, где је од мађарских власти затражио политички азил. "Ја сам у Будимпешти и затражио сам политички азил од власти у Мађарској", написао је Груевски на свом… »
Груевски побегао у Мађарску: "Ја сам у Будимпешти и затражио сам политички азил"
Блиц 13.11.2018
Бивши премијер Македоније, Никола Груевски, јавио се из Будимпеште, где је од мађарских власти затражио политички азил. - Ја сам у Будимпешти и затражио сам политички азил од власти у Мађарској - написао је Груевски на свом… »
Груевски побегао у Мађарску, тражи азил
Нова економија 13.11.2018
Бивши премијер Македоније, Никола Груевски, јавио се из Будимпеште, где је од мађарских власти затражио политички азил. "Ја сам у Будимпешти и затражио сам политички азил од власти у Мађарској", написао је Груевски на свом… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду 3. јун 2026: Данас облачно, топло и веома нестабилно
Бета пре 2 сатајош 3 повезане
Београдска полиција пронашла импровизовани мигрантски камп , приведено пет особа
Бета пре 2 сатајош 1 повезана
Шок детаљи! Србин као таоце држи три своје ћерке: Ситуација у Немачкој и даље напета!
Телеграф пре 2 сатајош 2 повезане