Povezane vesti
Pronašao 95.000 evra u polovnom kredencu
RTS 13.11.2018
Rumun Samuel Stanici, koji je kupio polovan kredenac na popularnom sajtu, pronašao je u njemu 95.000 evra, ali odmah je vratio novac. Njegova supruga Adela Stanici izjavila je za AP da je Samuel, inače građevinski radnik, povikao: „Pogledaj šta sam… »
Kupio kredenac, u njemu pronašao 95.000 evra i novac vratio prodavcu
Radio 021 13.11.2018
Jedan rumunski državljanin pronašao je 95.000 evra u polovnom kredencu kupljenom preko interneta i novac vratio vlasniku. Samuel Stanisi i njegova žena rekli su da su bili šokirani i da nisu mogli da spavaju kada su pronašli novac. Rumun je zatim… »
U polovnom kredencu pronašao 95.000 evra
N1 Info 13.11.2018
Jedan rumunski državljanin pronašao je 95.000 evra u polovnom kredencu kupljenom preko popularnog sajta i novac vratio vlasniku. Samuel Stanisi i njegova žena rekli su da su bili šokirani i da nisu mogli da spavaju kada su pronašli novac. Rumun je zatim… »
Vesti dana »
Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina od preporučenih, zato imam modrice
RTV pre 44 minutajoš 1 povezana
"Imao je zlatni lančić sa Bogorodicom" Majka očajnički traži sina (16) nestalog posle eksplozije u Švajcarskoj
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Ovo je organizator kojeg je Đole Đogani optužio za prevaru Husein živi u Nemačkoj i sarađivao je sa mnogim pevačima: "Nikoga nije isplatio"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, kaže Beograd, ali još nema potvrde Vašingtona
Danas pre 3 satajoš 2 povezane