Повезане вести
Србија изгубила четвртину становништва у рату, а ми тако: Ле Пен загрмела због третмана Тачија у Паризу
Србија данас 13.11.2018
Председница француске странке Национално окупљање Марин ле Пен шокирана је односом према председнику Србије Александру Вучиц́ на обележавању века од окончања Првог светског рата у Паризу! - Била сам прилично шокирана начином… »
Марин Ле Пен шокирана третманом који је Тачи добио у Паризу: Косово није ни постојало у периоду Првог светског рата, а Србија…
Телеграф 13.11.2018
- Шокирана сам начином на који су третирали српског председника у недељу - написала је она. Поводом скандала у Паризу, када је Србија добила недостојно место на церемонији обележавања 100 година од победе у Првом светском рату… »
Францускиња Меркеловој: Добар дан госпођо Макрон
ИндексОнлине 13.11.2018
ЛОНДОН – Стогодишња француска пензионерка побркала је немачку канцеларку Ангелу Меркел (64) са супругом француског председника Емануела Макрона, током обележавања 100 година од потписивања Примирја у Првом светском рату. Она… »
"Наше пријатељство је на крви засновано" Дрецун о скандалу у Паризу
Србија данас 13.11.2018
"Нису Албанци већ Срби гинули раме уз раме са француским војницима на Солунском фронту. То наше пријатељство са Француском је на крви засновано, на крви којом се ослобађала Србија и завршен Први светски рат" Председник… »
Вести дана »

Огласила се Управа након навода да је студент пребачен у болницу: "И даље је у затвору где штрајкује глађу"
НИН пре 1 сатјош 41 повезана

Ненад убио Златицу у Бечу, ранио ћерку и зета, па нађен мртав у "мерцедесу" Ово је покојни брачни пар из Србије! (фото)
Курир пре 28 минутајош 24 повезане

ФОТО и ВИДЕО: Скуп подршке ухапшеним пољопривредницима и грађанима испред суда, Шулц дошао на штакама
Мој Нови Сад пре 4 сатијош 17 повезаних