Povezane vesti
Srbija izgubila četvrtinu stanovništva u ratu, a mi tako: Le Pen zagrmela zbog tretmana Tačija u Parizu
Srbija danas 13.11.2018
Predsednica francuske stranke Nacionalno okupljanje Marin le Pen šokirana je odnosom prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučić na obeležavanju veka od okončanja Prvog svetskog rata u Parizu! - Bila sam prilično šokirana načinom na koji su se… »
Marin Le Pen šokirana tretmanom koji je Tači dobio u Parizu: Kosovo nije ni postojalo u periodu Prvog svetskog rata, a Srbija…
Telegraf 13.11.2018
- Šokirana sam načinom na koji su tretirali srpskog predsednika u nedelju - napisala je ona. Povodom skandala u Parizu, kada je Srbija dobila nedostojno mesto na ceremoniji obeležavanja 100 godina od pobede u Prvom svetskom ratu, pored ambasadora ove… »
Francuskinja Merkelovoj: Dobar dan gospođo Makron
IndeksOnline 13.11.2018
LONDON – Stogodišnja francuska penzionerka pobrkala je nemačku kancelarku Angelu Merkel (64) sa suprugom francuskog predsednika Emanuela Makrona, tokom obeležavanja 100 godina od potpisivanja Primirja u Prvom svetskom ratu. Ona se obratila Merkelovoj… »
"Naše prijateljstvo je na krvi zasnovano" Drecun o skandalu u Parizu
Srbija danas 13.11.2018
"Nisu Albanci već Srbi ginuli rame uz rame sa francuskim vojnicima na Solunskom frontu. To naše prijateljstvo sa Francuskom je na krvi zasnovano, na krvi kojom se oslobađala Srbija i završen Prvi svetski rat" Predsednik skupštinskog Odobra za Kosovo… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana