Povezane vesti
Zaev će tražiti izručenje bivšeg premijera: Raspisana međunarodna poternica za Nikolom Gruevskim
Srbija danas 13.11.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije objavilo je večeras medjunarodnu poternicu za bivšim makedonskim premijerom Nikolom Gruevskim, koji je pobegao u Madjarsku da bi izbegao izdržavanje zatvorske kazne. Kako se navodi u poternici objavljenoj na… »
Najnovija informacija iz Makedonije: Utvrđeno gde se trenutno nalazi Nikola Gruevski!
Srbija danas 13.11.2018
Makedonski MUP potvrdio je danas da se bivši premijer Nikola Gruevski nalazi u Mađarskoj i da je zatražio azil u toj zemlji! - Nakon napravljenih provera, Ministarstvo unutrašnjih poslova je utvrdilo da se Nikola Gruevski, koji se traži zbog… »
Kako je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski napustio zemlju bez pasoša? Najavljeno raspisivanje međunarodne poternice
Telegraf 13.11.2018
Nakon raspisane poternice, Gruevski se oglasio putem Fejsbuka da se nalazi u Budimpešti. Makedonske vlasti raspisale su juče poternicu za bivšim premijerom i bivšim liderom VMRO-DPMNE, Nikolom Gruevskim, koji je u ponedeljak trebalo da se javi na… »
Haos u Makedoniji! Gruevski nije pobegao nego se krije?! Mađari se još nisu oglasili
Srbija danas 13.11.2018
Vest da se bivši premijer Nikola Gruevski oglasio putem Fejsbuka i saopštio da se nalazi u Mađarskoj, gde je zatražio politički azil, odjeknula je kao bomba u Skoplju, a pitanje svih pitanja jeste ko je odgovoran za nastalu situaciju! Gruevski je… »
Gruevski pobegao u MAÐARSKU, gde je zatražio azil
IndeksOnline 13.11.2018
BUDIMPEŠTA – Bivši premijer Makedonije, Nikola Gruevski, javio se iz Budimpešte, gde je od mađarskih vlasti zatražio politički azil. „Ja sam u Budimpešti i zatražio sam politički azil od vlasti u Mađarskoj“, napisao je Gruevski na svom… »
Vesti dana »
„Hvala vam što osvetljavate budućnost!“: U Gadžinom Hanu prvi skup podrške studentskom protestu
Danas pre 49 minutajoš 22 povezane
Čadež: Cilj da razmena sa Italijom bude pet milijardi evra, od njihovih privrednika možemo mnogo da naučimo
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih
Pronađene crne kutije iz aviona koji se srušio u Vašingtonu, među putnicima bili i Rusi
N1 Info pre 24 minutajoš 11 povezanih
Kakva je bomba Čolina mlađa ćerka! Došla sa tatom na slavlje i ostavila sve bez daha FOTO
Nova pre 42 minutajoš 10 povezanih