Povezane vesti
Završni testovi! Novi ruski ratni brod biće gospodar pacifika: Projekat 20380 je zastrašujuća ratna mašina (video)
Pravda 13.11.2018
Najnovija korveta ruske mornarice, Gromki, izrađena za Pacifičku flotu, ušla je u vode Zaliva Petra Velikog da sprovede završne testove, koji će biti praćeni avijacijom Istočnog vojnog distrikta, rekao je novinarima portparol flote Nikolaj Voskresenski… »
Opasno naoružan: Novi ruski ratni brod "Projekta 20380" biće gospodar Pacifika! (video)
Kurir 13.11.2018
Najnovija korveta ruske mornarice projekta 20380 "Gromki", trebalo bi da uđe u Pacifičku flotu do kraja godine. Već se sprovede završni testovi, koji će biti praćeni avijacijom Istočnog vojnog distrikta, rekao je novinarima portparol flote Nikolaj… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana