Povezane vesti
Šok tehnologija na mađarskoj granici, evo Šta nam spremaju: Ova provera iz budućnosti čekaće nas na ulasku u EU?!
Pravda 13.11.2018
Detektori laži opremljeni veštačkom inteligencijom biće testirani na pojedinim graničnim prelazima Evropske unije, a u onim članicama koje se graniče sa zemljama koje nisu unutar nje. Navodno, reč je o test-projektu vrednom 4,5 miliona evra koji… »
Šok tehnologija na Mađarskoj granici, evo šta nam spremaju: Ova provera iz budućnosti čekaće nas na ulasku u EU?!
Kurir 13.11.2018
BEOGRAD/LONDON - Detektori laži opremljeni veštačkom inteligencijom biće testirani na pojedinim graničnim prelazima Evropske unije, a u onim članicama koje se graniče sa zemljama koje nisu unutar nje. Navodno, reč je o test-projektu vrednom 4,5 miliona… »
Vesti dana »
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 6 satijoš 6 povezanih
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 6 satijoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Vlast za sredu sprema dosad najjači udar na pravosuđe: „Ako se ovo desi, idemo u totalnu represiju“
Danas pre 11 satijoš 5 povezanih