Povezane vesti
Ovako lošu Zvezdu bi pobedio i Anrijev Monako
Vesti online 14.11.2018
"Crveno-beli" u Beogradu izgubili od francuskog tima u sedmom kolu Evrokupa sa 91:75 (29:29, 15:16, 32:17, 15:13). Zvezda: Reglend 12 (1-4 za tri), Čović 3 (1-3), Perperoglu 6 (0-2), Davidovac 4, Lazić 5 (1-1), Faje 5 (0-4), Beron 14 (4-7), Dobrić 9… »
Tomić oštro: "Igrače niko neće dirnuti dok sam ja ovde!"
Sportske.net 14.11.2018
Strateg Crvene zvezde mt:s stao u odbranu svojih izabranika i krivicu za večerašnji poraz preuzeo na sebe. Zanimljiva konferencija za medije nakon utakmice Crvena zvezda mt:s - Monako u kojoj je beogradski sastav doživeo ubedljiv poraz (91:75). " Ovo… »
Zvezda bez odbrane ispustila prvo mesto!
Mondo 14.11.2018
Loše drugo poluvreme Crvene zvezde koja se čitav susret protiv Monaka mučila s odbranom i na kraju primila čak 91 poen. Drugi vezani poraz u Evrokupu za momke Milana Tomića. Prvi "domaći" poraz Crvene zvezde mts ove sezone! "Užasna odbrana", rekao… »
Kraj: Crvena zvezda-Monako 75:91
Večernje novosti 14.11.2018
Crveno-beli u dvorani „Aleksandar Nikolić“ izgubili od francuskog tima koji je preuzeo prvo mesto u grupi. U direktnom okršaju za prvo mesto u grupi „A“ Evrokupa pobedu je odneo Monako – 75:91 (29:29. 16:15. 17:32, 13:15). Francuski tim je u… »
Tomić posle poraza: Nećemo plakati, ja sam kriv!
Mondo 14.11.2018
"Moje igrače niko neće dirati dok sam ja tu", poručio je Tomić posle ubedljivog poraza u Evrokupu. Najteži poraz Crvene zvezde mts u mandatu Milana Tomića. Trener crveno-belih bio je nezadovoljan još na poluvremenu kada je prednost bila na njihovoj… »
Zvezdaši u čudu: ‘Gde su odbrane’ na Zvezda – Monako, da li su Zvezdi potrebna pojačanja?
Hot sport 14.11.2018
Trenutno je poluvreme na utakmici 7. runde Evrokupa između Crvene zvezde i Monaka. Šampion Srbije na svom parketu posle 20 minuta igre vodi rezultatom 45:44. Veoma efikasno prvo poluvreme u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, oba tima su odlično… »
Prva prilika za Top 16
Danas 14.11.2018
Košarkaši Crvene zvezde večeras protiv Monaka imaju meč loptu za prolaz u narednu fazu Evrokupa - 19.00 U ABA ligi „mirno more“, ali u Evrokupu „talasasto“ pogotovo nakon doživljenog debakla na gostovanju Ulmu u poslednjem kolu Evrokupa… »
Zvezda dočekuje Monako, bitka za kotu 1 (sreda, 19 časova)
Sportski žurnal 14.11.2018
Samo četiri kola ostalo je do kraja prve faze Evrokupa i polako se kristališe situacija ne samo po pitanju ko će u Top 16, već i sa koje pozicije. Sa 4-2 iz šest mečeva, Crvena zvezda se nalazi na liderskoj poziciji A grupe, sa istim skorom kao i… »
Zvezda za prvo mesto: Crveno-beli košarkaši dočekuju Monako, direktnog rivala za vrh u grupi Evrokupa
Večernje novosti 14.11.2018
Cirbes: Znamo kakvog protivnika dočekujemo, a svesni smo i značaja meča. MOŽDA i najvažniju utakmicu u prvoj fazi Evrokupa, košarkaši Crvene zvezde odigraće večeras pred svojim navijačima protiv Monaka (19.00). U slučaju pobede nad francuskim… »
Vesti dana »
Šef američke kompanije za zdravstveno osiguranje ubijen s leđa nasred Menhetna
Beta pre 3 satajoš 5 povezanih