Povezane vesti
Ovako lošu Zvezdu bi pobedio i Anrijev Monako
Vesti online 14.11.2018
"Crveno-beli" u Beogradu izgubili od francuskog tima u sedmom kolu Evrokupa sa 91:75 (29:29, 15:16, 32:17, 15:13). Zvezda: Reglend 12 (1-4 za tri), Čović 3 (1-3), Perperoglu 6 (0-2), Davidovac 4, Lazić 5 (1-1), Faje 5 (0-4), Beron 14 (4-7), Dobrić 9… »
Tomić oštro: "Igrače niko neće dirnuti dok sam ja ovde!"
Sportske.net 14.11.2018
Strateg Crvene zvezde mt:s stao u odbranu svojih izabranika i krivicu za večerašnji poraz preuzeo na sebe. Zanimljiva konferencija za medije nakon utakmice Crvena zvezda mt:s - Monako u kojoj je beogradski sastav doživeo ubedljiv poraz (91:75). " Ovo je… »
Zvezda bez odbrane ispustila prvo mesto!
Mondo 14.11.2018
Loše drugo poluvreme Crvene zvezde koja se čitav susret protiv Monaka mučila s odbranom i na kraju primila čak 91 poen. Drugi vezani poraz u Evrokupu za momke Milana Tomića. Prvi "domaći" poraz Crvene zvezde mts ove sezone! "Užasna odbrana", rekao je… »
Kraj: Crvena zvezda-Monako 75:91
Večernje novosti 14.11.2018
Crveno-beli u dvorani „Aleksandar Nikolić“ izgubili od francuskog tima koji je preuzeo prvo mesto u grupi. U direktnom okršaju za prvo mesto u grupi „A“ Evrokupa pobedu je odneo Monako – 75:91 (29:29. 16:15. 17:32, 13:15). Francuski tim je u dvorani… »
Tomić posle poraza: Nećemo plakati, ja sam kriv!
Mondo 14.11.2018
"Moje igrače niko neće dirati dok sam ja tu", poručio je Tomić posle ubedljivog poraza u Evrokupu. Najteži poraz Crvene zvezde mts u mandatu Milana Tomića. Trener crveno-belih bio je nezadovoljan još na poluvremenu kada je prednost bila na njihovoj… »
Zvezdaši u čudu: ‘Gde su odbrane’ na Zvezda – Monako, da li su Zvezdi potrebna pojačanja?
Hot sport 14.11.2018
Trenutno je poluvreme na utakmici 7. runde Evrokupa između Crvene zvezde i Monaka. Šampion Srbije na svom parketu posle 20 minuta igre vodi rezultatom 45:44. Veoma efikasno prvo poluvreme u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, oba tima su odlično šutirala izvan… »
Prva prilika za Top 16
Danas 14.11.2018
Košarkaši Crvene zvezde večeras protiv Monaka imaju meč loptu za prolaz u narednu fazu Evrokupa - 19.00 U ABA ligi „mirno more“, ali u Evrokupu „talasasto“ pogotovo nakon doživljenog debakla na gostovanju Ulmu u poslednjem kolu Evrokupa. Uprkos dvema… »
Zvezda dočekuje Monako, bitka za kotu 1 (sreda, 19 časova)
Sportski žurnal 14.11.2018
Samo četiri kola ostalo je do kraja prve faze Evrokupa i polako se kristališe situacija ne samo po pitanju ko će u Top 16, već i sa koje pozicije. Sa 4-2 iz šest mečeva, Crvena zvezda se nalazi na liderskoj poziciji A grupe, sa istim skorom kao i Monako… »
Zvezda za prvo mesto: Crveno-beli košarkaši dočekuju Monako, direktnog rivala za vrh u grupi Evrokupa
Večernje novosti 14.11.2018
Cirbes: Znamo kakvog protivnika dočekujemo, a svesni smo i značaja meča. MOŽDA i najvažniju utakmicu u prvoj fazi Evrokupa, košarkaši Crvene zvezde odigraće večeras pred svojim navijačima protiv Monaka (19.00). U slučaju pobede nad francuskim timom, koji… »
Vesti dana »
Đoković pred Australijan open: Smanjujem pritisak na sebe, nije "sad ili nikad"
RTS pre 50 minutajoš 25 povezanih
STIŽE LEDENI TALAS, KOŠAVA NE POPUŠTA! Vetar sa olujnim udarima, jutra ispod nule širom Srbije
Glas juga pre 2 satajoš 16 povezanih
EPS produžio rok za popust na decembarske račune za struju! Kako ostvariti veću uštedu, ovo su uslovi
Blic pre 35 minutajoš 14 povezanih
Ovako će izgledati današnji protest u Novom Sadu: studenti uputili poslednju poruku
Pravda pre 5 minutajoš 5 povezanih