Povezane vesti
Monika Levinski: Klinton mi je delio komplimente, ja sam uzvraćala
Vesti online 14.11.2018
Monika Levinski se otvorila i odlučila javno da ispriča pikanterije koje su godinama golicale maštu javnosti, od toga kako je Klinton zaveo do toga kako je umazala legendarnu plavu haljinu. Monika Levinski je u proteklih dvadesetak godina govorila za… »
"Uputili smo se prema: Kupatilu..." Monika Levinski prvi put progovorila o flekama na čuvenoj plavoj haljini posle seksa sa…
Blic 14.11.2018
Monika Levinski je konačno javno progovorila o detaljima veze sa nekadašnjim prvim čovekom Amerike Bilom Klintonom i legendarnoj plavoj haljini, najsramnijoj u predsedničkoj istoriji. Monika Levinski je u proteklih dvadesetak godina govorila za razne… »
Monika Levinski otkrila sočne detalje o seksu sa Klintonom: Delio mi je komplimente, pa smo otišli u kupatilo! Kad je završio…
Kurir 14.11.2018
Monika Levinski se otvorila i odlučila javno da ispriča pikanterije koje su godinama golicale maštu javnosti - od toga kako ju je tadašnji predsednik SAD Bil Klinton, njen šef, zaveo do toga kako je umazala legendarnu plavu haljinu. Monika Levinski je u… »
Vesti dana »
Advokatska komora Beograda: VJT i tužilac Marković krše pretpostavku nevinosti u slučaju zvučni top
Beta pre 3 satajoš 38 povezanih
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Budući brucoši pred važnim izazovom! Prijemni ispiti na Univerzitetu u Novom Sadu počinju sutra, evo kompletnog rasporeda na svim fakultetima
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
Alarmantni podaci za prošlu godinu: Vazduh u Leskovcu bio prekomerno zagađen svakog trećeg dana
Jug press pre 3 satajoš 11 povezanih
Završena skupštinska rasprava o svim tačkama dnevnog reda, sutra glasanje
RTS pre 3 satajoš 26 povezanih