Povezane vesti
Nobilo: Ideje Davidovog oca i moje se nisu poklopile
RTS 14.11.2018
Hrvatski advokat Ante Nobilo izjavio je da je međunarodni tim za utvrđivanje okolnosti o stradanju banjalučkog mladića Davida Dragičevića, napustio zato što se nisu poklopile ideje oca o tome šta se desilo i onog što je on utvrdio. To je, kazao je… »
Advokat Nobilo otkrio zašto je napustio tim u slučaju dragičević: Ideja oca o tome šta se desilo i ono što sam ja utvrdio nisu…
Kurir 14.11.2018
Advokat Anto Nobilo, koji više nije deo međunarodnog tima za utvrđivanje okolnosti o stradanju Davida Dragičevića, govorio je o ovom slučaju i razlozima napuštanja tima. "Ideja oca o tome što se desilo i ono što sam ja utvrdio nisu se poklapale. To je… »
Vesti dana »

Marija Vasić nakon puštanja iz kućnog pritvora: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle sedam meseci
Danas pre 25 minutajoš 42 povezane

Fon der Lajen razgovarala sa predstavnicima civilnog sektora o stanju demokratije u Srbiji
Beta pre 50 minutajoš 43 povezane

Putin i El Šara u Kremlju: Sirija će poštovati sve ranije sporazume sa Rusijom /video/
Sputnik pre 1 satjoš 32 povezane

Ovo je transrodna osoba koja je ucenjivala vujadina savića: A. K. potrošila na transformaciju 63.000 €, živela luks životom, skupe krpice, putovanja... (foto)
Kurir pre 50 minutajoš 35 povezanih

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 23 minutajoš 87 povezanih