Povezane vesti
U Gradskoj kući obeležen jubilej Aero-kluba ''Novi Sad''
Moj Novi Sad 14.11.2018
Svečani prijem povodom obeležavanja 95 godina postojanja Aero-kluba ''Novi Sad'' održan je danas u Gradskoj kući u Novom Sadu, javljaju iz Kabineta gradonačelnika. Kako se navodi u saopštenju, tom prilikom zaslužnima za unapređivanje rada Aero-kluba… »
Obeležen jubilej Aero-kluba ''Novi Sad''
RTV 14.11.2018
NOVI SAD - Svečani prijem povodom obeležavanja 95 godina postojanja Aero-kluba ''Novi Sad'' održan je u Gradskoj kući u Novom Sadu. Tom prilikom zaslužnima za unapređivanje rada Aero-kluba uručena su priznanja i to, najstarijem članu Aero-kluba ''Novi… »
Obeležen jubilej Aero-kluba „Novi Sad“
Dnevnik 14.11.2018
Svečani prijem povodom obeležavanja 95 godina postojanja Aero-kluba ''Novi Sad'' održan je u Gradskoj kući u Novom Sadu. Tom prilikom zaslužnima za unapređivanje rada Aero-kluba uručena su priznanja i to, najstarijem članu Aero-kluba ''Novi Sad'' Savi… »
Vesti dana »

Ataman utučen kao nikad: „Mnogo sam pričao, a sad sam razočaran…“
Nova pre 28 minutajoš 119 povezanih

RHMZ upozorava na snažno nevreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji, uključujući Kragujevac i Beograd
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 67 povezanih

Veliki protest poljoprivrednika sutra u Novom Sadu, studenti ih podržali, ministar Glamočić kaže: „Izlazak više stotina traktora na ulice nije bitan“
Nova pre 8 satijoš 17 povezanih

Policija demantovala da je na antivladinom skupu u Novom Sadu korišćen CN gas
Slobodna Evropa pre 48 minutajoš 28 povezanih