Povezane vesti
Stefanović: Uskoro ću uputiti inicijativu za izmene krivično-pravnog okvira u Srbiji
Novi magazin 14.11.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će uskoro uputiti inicijativu za izmenu krivično-pravnog okvira u Srbiji kako bi se pooštrile kazne za krivična dela nasilja i nasilnici oštrije kažnjavali. "Osnovni cilj je da se svi… »
Nebojša Stefanović najavio izmene zakona i uvođenje instituta "tri udarca"
Nova ekonomija 14.11.2018
Potpredsednik vlade i ministar policije Nebojše Stefanovića kaže da će uputiti predlog koji će se odnositi na izmenu više zakona i da će kao najveću novinu svakako sadržati uvođenje instituta 'tri udarca', koji se prevashodno odnosi na povratnike, a koji… »
Stefanović: Uskoro inicijativa za oštrije kazne nasilnicima
N1 Info 14.11.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će uskoro uputiti inicijativu za izmenu krivično-pravnog okvira u Srbiji kako bi se pooštrile kazne za krivična dela nasilja i nasilnici oštrije kažnjavali. "Osnovni cilj je da se svi… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljivi za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Danas pre 23 minutajoš 7 povezanih

Vreme sutra: Oblačno sa kišom, popodne razvedravanje, temperatura do 17 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 13 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima:"Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo"
N1 Info pre 4 satijoš 3 povezane

Svedočanstva novosadskih aktivista posle sedam meseci u pritvoru: Slobodno hodati ulicom
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane

Partizan sa Vukotićem protiv TSC-a, Blagojević: "Momci ne žele revanšizam, ali ja imam lični motiv"
Sportske.net pre 23 minutajoš 23 povezane