Povezane vesti
Finalistkinja Vimbldona sa 29 godina ostavila tenis
Vesti online 14.11.2018
Druga teniserka sveta 2012. godine Agnješka Radvanska odlučila je da završi sa teniskom karijerom. "Nažalost više nisam u stanju da treniram i igram na način na koji sam navikla. U poslednje vreme moje telo ne može da isprati moja očekivanja"… »
Radvanjska završila karijeru
Novi magazin 14.11.2018
Poljakinja Agnješka Radvanjska saopštila je danas da napušta tenis nakon 13 godina profesionalne karijere. "Nažalost, više ne mogu da treniram i da igram na način na koji sam navikla. Vreme je za nove izazove, za nove ideje, jednako uzbudljive kao i… »
Radvanjska se oglasila i šokirala teniski svet!
Sportske.net 14.11.2018
Poljska teniserka oglasila se ovog popodneva i saopštila odluku kojoj se niko nije nadao. Osvajačica dvadeset WTA titula, Poljakinja Agnješka Radvanjska, saopštila je danas da se povlači iz profesionalnog tenisa i da u 29. godini završava karijeru… »
Radvanska presekla: Kraj karijere!
Mondo 14.11.2018
Poljska teniserka odlučila je da se povuče posle 13 godina profesionalnog bavljenja tenisom. Agnješka Radvanska je prelomila - završava karijeru u 29. godini. Poljakinja je nedavno najavila tu mogućnost, jer zbog brojnih zdravstvenih problema, od… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda stigli u Novi Sad: Posle 15 minuta tišine, uputili se u kampuse, građani ih ispratili aplauzom (foto, video)
Blic pre 37 minutajoš 24 povezane
VJT u Novom Sadu: Postupak protiv 13 okrivljenih je u fazi potvrđivanja optužnice od strane suda
Euronews pre 5 satijoš 39 povezanih
Europol otrkrio tajnu vezu novosadskog SNS-a sa kriminalnim klanovima i nasilnim huliganskim grupama
Luftika pre 12 satijoš 7 povezanih
Skupo, skuplje, Srbija: Građani nezadovoljni cenama, bojkot najvećih trgovinskih lanaca
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Iz bezbednosnih razloga Gradsko veće donelo odluku da se ne održi svečana akademija povodom 1. februara Dana grada
RTV pre 12 satijoš 37 povezanih