Povezane vesti
Brnabić odbranila čast Srbije u Berlinu: Novinar pokušao da je isprovocira, premijerka oštro odgovorila
Srbija danas 14.11.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić dala je danas u Berlinu intervju za emisiju "Zona konflikta" na radiju Dojče vele, a uprkos provokativnim pitanjima novinara, premijerka je istrajala u nameri da predstavi sve uspehe koje je Srbija postigla na polju… »
Brnabić: Sporazum s Prištinom moguć, nismo spremni za EU
N1 Info 14.11.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da do 2025. postoji mogućnost da bude potpisan dugoročni dogovor o normalizaciji sa Prištinom, a da je drugo pitanje da li će Srbija do tada biti spremna da se pridruži EU. "Mislim da je, onoliko… »
Nemački novinar: EU dosta Srbije, Brnabić: Nije u redu
Mondo 14.11.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić dala je danas u Berlinu intervju za emisiju "Zona konflikta" na radiju Dojče vele, a novinar joj je postavljao prilično provokativna pitanja... Novinar Tim Sebastijan je konstatovao da Srbija neće skoro u EU, da od toga… »
Ovakvu Anu Brnabić nikad niste videli: Žestoki odgovori srpske premijerke nemačkom novinaru usred Berlina (foto)
Telegraf 14.11.2018
- Jel mogu ja da kažem ili ćete vi imati intervju sami sa sobom? - pitala je premijerka domaćina u Zoni konflikta. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, prilikom posete Berlinu dala je intervju za Deutsche Welle u njihovoj emisiji "Zona konflikta"… »
„Još nismo spremni za EU“
Dojče vele 14.11.2018
„Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom?“ Srpska premijerka Ana Brnabić gostovala je u Zoni konflikta DW gde su pitanja obično neprijatna. Ovaj put o Kosovu, slobodi štampe i ratnim zločinima. Tim Sebastijan (DW)… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) Opozicija farbom gađala obezbeđenje, osetili se suzavac i biber sprej: Izbila tuča ispred Skupštine grada Beograda, reagovala Žandarmerija
Blic pre 35 minutajoš 40 povezanih

Ministarka o platama u prosveti po broju radnih sati: Ako se sada krene sa nadoknadama školska godina može da se završi
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana

Studenti u blokadi pozivaju građane na generalni štrajk i daju podršku prosvetarima
Niške vesti pre 3 satajoš 5 povezanih

Francuska deli obaveštajne podatke sa Ukrajinom, nakon što su SAD povukle svoju podršku - šef CIA kaže kratkoročno
Glas Amerike pre 1 satjoš 20 povezanih