Povezane vesti

Brnabić odbranila čast Srbije u Berlinu: Novinar pokušao da je isprovocira, premijerka oštro odgovorila

Brnabić odbranila čast Srbije u Berlinu: Novinar pokušao da je isprovocira, premijerka oštro odgovorila

Srbija danas 14.11.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić dala je danas u Berlinu intervju za emisiju "Zona konflikta" na radiju Dojče vele, a uprkos provokativnim pitanjima novinara, premijerka je istrajala u nameri da predstavi sve uspehe koje je Srbija postigla na polju… »
Brnabić: Sporazum s Prištinom moguć, nismo spremni za EU

Brnabić: Sporazum s Prištinom moguć, nismo spremni za EU

N1 Info 14.11.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da do 2025. postoji mogućnost da bude potpisan dugoročni dogovor o normalizaciji sa Prištinom, a da je drugo pitanje da li će Srbija do tada biti spremna da se pridruži EU. "Mislim da je, onoliko… »
Nemački novinar: EU dosta Srbije, Brnabić: Nije u redu

Nemački novinar: EU dosta Srbije, Brnabić: Nije u redu

Mondo 14.11.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić dala je danas u Berlinu intervju za emisiju "Zona konflikta" na radiju Dojče vele, a novinar joj je postavljao prilično provokativna pitanja... Novinar Tim Sebastijan je konstatovao da Srbija neće skoro u EU, da od toga… »
Ovakvu Anu Brnabić nikad niste videli: Žestoki odgovori srpske premijerke nemačkom novinaru usred Berlina (foto)

Ovakvu Anu Brnabić nikad niste videli: Žestoki odgovori srpske premijerke nemačkom novinaru usred Berlina (foto)

Telegraf 14.11.2018
- Jel mogu ja da kažem ili ćete vi imati intervju sami sa sobom? - pitala je premijerka domaćina u Zoni konflikta. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, prilikom posete Berlinu dala je intervju za Deutsche Welle u njihovoj emisiji "Zona konflikta"… »
„Još nismo spremni za EU“

„Još nismo spremni za EU“

Dojče vele 14.11.2018
„Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom?“ Srpska premijerka Ana Brnabić gostovala je u Zoni konflikta DW gde su pitanja obično neprijatna. Ovaj put o Kosovu, slobodi štampe i ratnim zločinima. Tim Sebastijan (DW)… »

Vesti dana »