Повезане вести
Брнабић одбранила част Србије у Берлину: Новинар покушао да је испровоцира, премијерка оштро одговорила
Србија данас 14.11.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић дала је данас у Берлину интервју за емисију "Зона конфликта" на радију Дојче веле, а упркос провокативним питањима новинара, премијерка је истрајала у намери да представи све успехе које је Србија… »
Брнабић: Споразум с Приштином могућ, нисмо спремни за ЕУ
Н1 Инфо 14.11.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да до 2025. постоји могућност да буде потписан дугорочни договор о нормализацији са Приштином, а да је друго питање да ли ће Србија до тада бити спремна да се придружи ЕУ. "Мислим… »
Немачки новинар: ЕУ доста Србије, Брнабић: Није у реду
Мондо 14.11.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић дала је данас у Берлину интервју за емисију "Зона конфликта" на радију Дојче веле, а новинар јој је постављао прилично провокативна питања... Новинар Тим Себастијан је констатовао да Србија неће… »
Овакву Ану Брнабић никад нисте видели: Жестоки одговори српске премијерке немачком новинару усред Берлина (фото)
Телеграф 14.11.2018
- Јел могу ја да кажем или ћете ви имати интервју сами са собом? - питала је премијерка домаћина у Зони конфликта. Председница Владе Србије Ана Брнабић, приликом посете Берлину дала је интервју за Деутсцхе Велле у њиховој… »
„Још нисмо спремни за ЕУ“
Дојче веле 14.11.2018
„Могу ли ја да кажем или ћете Ви да водите интервју сами са собом?“ Српска премијерка Ана Брнабић гостовала је у Зони конфликта ДВ где су питања обично непријатна. Овај пут о Косову, слободи штампе и ратним злочинима. Тим… »
Вести дана »

"Главом разбила стакло и излетела напоље": Ово је Љиљана која је погинула код Сремске Митровице (Фото)
Мондо пре 2 сатајош 118 повезаних

ПОЛУВРЕМЕ - Милошевић чуда чини, Карабељов сурово казнио промашаје ТСЦ-а
Спортске.нет пре 20 минутајош 32 повезане

План САД за деескалацију стања у БиХ: У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам
Бета пре 2 сатајош 23 повезане