Повезане вести

Брнабић одбранила част Србије у Берлину: Новинар покушао да је испровоцира, премијерка оштро одговорила

Брнабић одбранила част Србије у Берлину: Новинар покушао да је испровоцира, премијерка оштро одговорила

Србија данас 14.11.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић дала је данас у Берлину интервју за емисију "Зона конфликта" на радију Дојче веле, а упркос провокативним питањима новинара, премијерка је истрајала у намери да представи све успехе које је Србија… »
Брнабић: Споразум с Приштином могућ, нисмо спремни за ЕУ

Брнабић: Споразум с Приштином могућ, нисмо спремни за ЕУ

Н1 Инфо 14.11.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да до 2025. постоји могућност да буде потписан дугорочни договор о нормализацији са Приштином, а да је друго питање да ли ће Србија до тада бити спремна да се придружи ЕУ. "Мислим… »
Немачки новинар: ЕУ доста Србије, Брнабић: Није у реду

Немачки новинар: ЕУ доста Србије, Брнабић: Није у реду

Мондо 14.11.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић дала је данас у Берлину интервју за емисију "Зона конфликта" на радију Дојче веле, а новинар јој је постављао прилично провокативна питања... Новинар Тим Себастијан је констатовао да Србија неће… »
Овакву Ану Брнабић никад нисте видели: Жестоки одговори српске премијерке немачком новинару усред Берлина (фото)

Овакву Ану Брнабић никад нисте видели: Жестоки одговори српске премијерке немачком новинару усред Берлина (фото)

Телеграф 14.11.2018
- Јел могу ја да кажем или ћете ви имати интервју сами са собом? - питала је премијерка домаћина у Зони конфликта. Председница Владе Србије Ана Брнабић, приликом посете Берлину дала је интервју за Деутсцхе Велле у њиховој… »
„Још нисмо спремни за ЕУ“

„Још нисмо спремни за ЕУ“

Дојче веле 14.11.2018
„Могу ли ја да кажем или ћете Ви да водите интервју сами са собом?“ Српска премијерка Ана Брнабић гостовала је у Зони конфликта ДВ где су питања обично непријатна. Овај пут о Косову, слободи штампе и ратним злочинима. Тим… »

Вести дана »