Povezane vesti

Novosti: Putinov paket za jaču Srbiju

Novi magazin 15.11.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin priprema specijalni paket za Srbiju sa najmanje 20 strateških sporazuma, koji će biti predstavljen sredinom januara u Beogradu, prilikom njegovog susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, pišu danas… »

Putin priprema paket: za Srbiju vredan nekoliko stotina miliona evra Aranžman sadrži investicije u infrastrukturu…

Blic 15.11.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin priprema specijalni paket za Srbiju sa najmanje 20 strateških sporazuma koji će biti predstavljen sredinom januara u Beogradu, prilikom njegovog susreta s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, pišu danas Večernje… »

Novosti: Putin sprema specijalni paket za Srbiju

Vesti online 15.11.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin priprema specijalni paket za Srbiju sa najmanje 20 strateških sporazuma koji će biti predstavljen sredinom januara u Beogradu. Tada će se ruski predsednik susresti s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, pišu… »

Novosti: Putin sprema specijalni paket za Srbiju

B92 15.11.2018
Beograd -- Predsednik Rusije Vladimir Putin priprema specijalni paket za Srbiju sa najmanje 20 strateških sporazuma koji će biti predstavljen sredinom januara u Beogradu. Tada će se ruski predsednik susresti s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem… »

Putin u Srbiju donosi paket od 20 sporazuma

Mondo 15.11.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin priprema specijalni paket za Srbiju sa najmanje 20 strateških sporazuma koji će biti predstavljen sredinom januara u Beogradu, pišu Večernje novosti. Foto: Tanjug/AP Photo/Yong Teck Lim Vladimir Putin Paket će biti… »

Putin priprema paket za Srbiju sa 20 sporazuma

RTV 15.11.2018
BEOGRAD - Predsednik Rusije Vladimir Putin priprema specijalni paket za Srbiju sa najmanje 20 strateških sporazuma, koji će biti predstavljen sredinom januara u Beogradu, prilikom njegovog susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, pišu… »

“Novosti” otkrivaju Putinov paket za snažnu Srbiju

Večernje novosti 15.11.2018
Lider Rusije i Aleksandar Vučić u Beogradu potpisuju najmanje 20 strateških sporazuma. Ključne tačke: isporuka tenkova i PVO sistema, priključenje na "Turski tok", izgradnja pruge i izvoz hrane. PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin priprema specijalni… »

Vesti dana »