Povezane vesti
Bregzit: „Izguraćemo do kraja", poručila premijerka Velike Britanije
Južne vesti 15.11.2018
Reuters Premijerka Velike Britanije Tereza Mej odbacila je spekulacije da može biti smenjena sa mesta premijerke zbog dogovora o napuštanju Evropske unije i dodala da će „izgurati do kraja". Obraćajući se novinarima u Londonu, nakon što je govorila pred… »
"Zaštitili smo interese države": Tereza Mej: Britancima dugujemo ugovor o Bregzitu, izlazak iz EU 29. marta
Blic 15.11.2018
Premijerka Velike Britanije Tereza Mej izjavila je večeras da su građani glasali za izlazak iz Evropske unije i da je njen zadatak da tu odluku sprovede u delo. Prema njenim rečima, istupanje iz EU biće okončano 29. marta 2019. godine. "Svim svojim bićem… »
Mej: Boriću se za dogovor o Bregzitu
RTS 15.11.2018
Britanska premijerka Tereza Mej poručila je da će se boriti da sačuva svoj dogovor o Bregzitu sa EU jer veruje da je on u najboljem interesu građana. "Svim svojim bićem verujem da je kurs koji sam postavila ispravan za našu zemlju i sve naše ljude"… »
Bregzit: Mej pred poslanicima brani dogovor
Radio 021 15.11.2018
Ministri u vladi su podržali dogovor - ali su članovi Konzervativne stranke, koji podržavaju Bregzit, izrazili neslaganje. Getty Images Premijerka Tereza Mej brani Bregzit dogovor pred poslanicima i protivnicima u svojoj partiji Tereza Mej će odgovarati… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka nastavila štrajk glađu: Podrška građana ne jenjava, obišao je i Milovan Milivojević
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
„U Grčkoj kao kod kuće“: Novak Đoković osvojio 101. turnir u karijeri
BBC News pre 4 minutajoš 41 povezana
Vučić: Spreman sam da razgovaram sa Dijanom Hrkom, savest mi je čista
N1 Info pre 13 minutajoš 20 povezanih
Sijatro tvrdi da mađarsko izuzeće od američkih sankcija nije vremenski ograničeno
Nova pre 1 satjoš 54 povezane