Povezane vesti
Modrić: "Bili smo emotivno i fizički ispražnjeni posle SP"
Sportske.net 15.11.2018
Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je danas da su, nakon uspeha na Svetskom prvenstvu, utakmice u Ligi nacija protiv Španije i Engleske došle prebrzo, ali je dodao da su "vatreni" sada u mnogo boljoj situaciji. "Nakon istorijskog… »
Nastavlja se liga nacija: "Furija" otpisuje Hrvate?
Večernje novosti 15.11.2018
Posle Svetskog prvenstva je logično da mentalno ne možeš da održiš isti intenzitet. Mnogo toga se tamo dogodilo - rekao je Luka Modrić. UTAKMICAMA u sva četiri ranga takmičenja danas se nastavlja takmičenje u okviru Lige nacija, a bez sumnje najveću… »
Pamte li Hrvati šesticu iz Španije?
Mozzart sport 15.11.2018
"Dođe do zasićenja, i ako se to desi u fudbalu, rezultat je onakav kakav je bio protiv Španije. Sada smo svi u boljim formama, siguran sam da će se to videti večeras", rekao je kapiten i najbolji igrač Kockastih Luka Modrić pred okršaj sa Španijom… »
Vesti dana »

Ministarka Đedović Handanović o zabrani uvoza ruskog gasa: "Srbija u teškoj i gotovo bezizlaznoj situaciji"
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih

Savet EU: Od 1. januara 2026. zabraniti uvoz ruskog gasa, uključujući tranzit
NIN pre 11 minutajoš 75 povezanih

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 15 minutajoš 31 povezana

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 5 satijoš 62 povezane