Povezane vesti
Osećam u mom telu i mojoj krvi sramotu: Unuk slavnog francuskog generala uputio Makronu oštre reči zbog Srbije (foto)
Telegraf 15.11.2018
General Šarl Trenije je sa francuskom konjicom i srpskim trupama oslobodio Niš, Skoplje, Prokuplje i Svilajnac. Savez Srba Francuske objavio je na Fejsbuku pismo Pjera Trenijea, praunuka francuskog generala iz Velikog rata Šarla Trenijea, predsedniku… »
Praunuk francuskog generala uputio pismo Makronu: Sram me je pred Srbijom i gospodinom Vučićem
Srbija danas 15.11.2018
Pjer Tranije, praunuk francuskog generala iz Prvog svetskog rata, uputio je pismo predsedniku Francuske Emanuelu Makronu u kojem osuđuje skandalozni protokol obeležavanja veka od kraja rata i način na koji je dočekan predsednik Srbije Aleksandar… »
Vesti dana »

Tramp duplirao carine na čelik i aluminijum na 50 odsto! Američki predsednik potpisao ukaz kojim štiti nacionalnu bezbednost, očekuje se haos van SAD
Kurir pre 18 minutajoš 15 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 8 minutajoš 13 povezanih

"Žao mije, ali ne mogu više da ćutim": Mask javno kritikovao zakon o potrošnji SAD kao "ogavan"
Blic pre 48 minutajoš 10 povezanih