Повезане вести
Митровић разочаран због одласка нашег тренера са клупе Фулама: Јокановић мене више тешио!
Вечерње новости 15.11.2018
Много ми је тешко пала та информација. Чули смо се, зна се шта је урадио за моју каријеру - каже српски голгетер. ПРЕД Србијом су још два корака у Лиги нација. Навијачи репрезентације чекају добре вести са дуела против Црне Горе… »
Митар отворио душу, ево шта мисли о Јокановићевој смени
Спортске.нет 15.11.2018
Добро је познато какав су однос имали у Фуламу и због тога не чуди што је Митру тешко пала одлука о смени Славише Јокановића. Репрезентативца Србије Александра Митровића вест о смени Славише Јокановића сачекала је у СЦ ФСС у… »
Митровић: Тужан сам због Јокановићевог одласка, али...
Н1 Инфо 15.11.2018
Фудбалер Фулама Александар Митровић рекао је да је јако тужан због отказа који је добио Славиша Јокановић на позицији менаџера у том клубу. "То је лоша вест за мене, сви знамо колико је утицаја имао на моју каријеру. Човек који… »
Митровић: Јокановић добио отказ, а више он мене теши...
Спортски журнал 15.11.2018
Српски репрезентативац Александар Митровић признао је да му је тешко пала вест што је Славиша Јокановић добио отказ у Фуламу. Јокановић је смењен после седам узастопних пораза у свим такмичењима, а Митровићев нови менаџер биће… »
Митровић: Више је Јокановић тешио мене него ја њега
Вести онлине 15.11.2018
Иако је главна тема нашег фудбала репрезентација, уочи њена два последња меча у Лиги нација, нападач националног тима прокометрисао и смену на Фуламовој клупи. Александар Митровић је имао ту срећу да га Њукасл позајми клубу на… »
Вести дана »
(Видео) "Не знам, ударио ме камион брате!" Појавио се снимак на којем је наводно возач који је повређен у несрећи код Умке: Сав крвав, иза њега разлупана кола
Блиц пре 32 минутајош 43 повезане
Ово је прави разлог зашто Путин не прихвата Трампов мировни предлог: Инсајдери из Кремља тврде да су открили конкретан мотив руског лидера
Курир пре 22 минутајош 44 повезане
Ђедовић Хандановић: Предузимамо све мере да обезбедимо сигурно снабдевање тржишта нафтом
Бизнис.рс пре 18 минутајош 20 повезаних
Јокић, легендарни Вилт и нико други! Нестварни подаци се непрестано појављују! Оно што Србин ради је баш брутално
Курир пре 52 минутајош 55 повезаних
Бајатовиц́: Стечај за НИС лоша опција - Србија то нец́е дозволити; Очекујем уговор са Русијом о гасу
Спутник пре 48 минутајош 19 повезаних