Povezane vesti

Mitrović razočaran zbog odlaska našeg trenera sa klupe Fulama: Jokanović mene više tešio!

Mitrović razočaran zbog odlaska našeg trenera sa klupe Fulama: Jokanović mene više tešio!

Večernje novosti 15.11.2018
Mnogo mi je teško pala ta informacija. Čuli smo se, zna se šta je uradio za moju karijeru - kaže srpski golgeter. PRED Srbijom su još dva koraka u Ligi nacija. Navijači reprezentacije čekaju dobre vesti sa duela protiv Crne Gore (subota, 15.00, stadion… »
Mitar otvorio dušu, evo šta misli o Jokanovićevoj smeni

Mitar otvorio dušu, evo šta misli o Jokanovićevoj smeni

Sportske.net 15.11.2018
Dobro je poznato kakav su odnos imali u Fulamu i zbog toga ne čudi što je Mitru teško pala odluka o smeni Slaviše Jokanovića. Reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića vest o smeni Slaviše Jokanovića sačekala je u SC FSS u Staroj Pazovi gde se sa… »
Mitrović: Tužan sam zbog Jokanovićevog odlaska, ali...

Mitrović: Tužan sam zbog Jokanovićevog odlaska, ali...

N1 Info 15.11.2018
Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović rekao je da je jako tužan zbog otkaza koji je dobio Slaviša Jokanović na poziciji menadžera u tom klubu. "To je loša vest za mene, svi znamo koliko je uticaja imao na moju karijeru. Čovek koji je mnogo uradio za mene… »
Mitrović: Jokanović dobio otkaz, a više on mene teši...

Mitrović: Jokanović dobio otkaz, a više on mene teši...

Sportski žurnal 15.11.2018
Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović priznao je da mu je teško pala vest što je Slaviša Jokanović dobio otkaz u Fulamu. Jokanović je smenjen posle sedam uzastopnih poraza u svim takmičenjima, a Mitrovićev novi menadžer biće Italijan Klaudio… »
Mitrović: Više je Jokanović tešio mene nego ja njega

Mitrović: Više je Jokanović tešio mene nego ja njega

Vesti online 15.11.2018
Iako je glavna tema našeg fudbala reprezentacija, uoči njena dva poslednja meča u Ligi nacija, napadač nacionalnog tima prokometrisao i smenu na Fulamovoj klupi. Aleksandar Mitrović je imao tu sreću da ga Njukasl pozajmi klubu na čijoj je klupi sedeo… »

Vesti dana »

RHMZ izdao upozorenje na nepogode, od četvrtka osetnije osveženje

RHMZ izdao upozorenje na nepogode, od četvrtka osetnije osveženje

Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 21 povezana
Dešan izveo Mbapea iz igre, pa mu se poklonio FOTO

Dešan izveo Mbapea iz igre, pa mu se poklonio FOTO

B92 pre 23 minutajoš 15 povezanih
Amerikanci produžili licencu za poslovanje NIS-a

Amerikanci produžili licencu za poslovanje NIS-a

Južne vesti pre 28 minutajoš 9 povezanih
Od danas kazne za sve kamione koji ovo nemaju!

Od danas kazne za sve kamione koji ovo nemaju!

B92 pre 18 minutajoš 9 povezanih