Povezane vesti
Kreće kijinim stopama: Luna izjavila da postaje pevačica, a evo sa Kim će snimiti duet
Blic 15.11.2018
Luna Đogani poverila se svojim cimerima u "Zadruzi 2" da planira da se ostvari kao pevačica. Modna blogerka Luna Đogani rekla je Savi Peroviću i Aleksi Saviću da želi da započne muzičku karijeru po napuštanju "Zadruge 2". - Ja razmišljam kada izađem da… »
Na sve načine želi da se približi slobi! Luna već zna sa Kim će snimiti duet: Ja sam talentovanija od polovine ovde, kad mogu…
Kurir 15.11.2018
Luna Đogani poverila se cimerima Savi Peroviću i Aleksi Saviću da će bi volela da se oproba u muzičkim vodama. Oni su ovo dočekali sa oduševljenjem, ta su počeli da prave planove o duetima, zajedničkim koreografijama i ostalim performansima. "Iskreno, ja… »
Vesti dana »

Snežni pokrivač pokrio ovaj deo zemlje Veju krupne pahulje, oglasio se RHMZ
Alo pre 3 satajoš 3 povezane

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane

Makron zatražio od premijera u ostavci da još jednom pokuša da formira vladajuću većinu u parlamentu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana