Повезане вести

Ђоковићева реликвија у победи против Чилића: 31 поен узастопце на свој сервис

Ђоковићева реликвија у победи против Чилића: 31 поен узастопце на свој сервис

Вести онлине 16.11.2018
У последњем мечу основног дела завршног годишњег турнира у Лондону наш ас савладао хрватског тенисера са 7:6 (9:7), 6:2. У овом мечу није било питање да ли Чилић може да победи Ђоковића него може ли уопште да му узме поен на… »
Новак је Број 1: У полуфинале са максималних 3-0

Новак је Број 1: У полуфинале са максималних 3-0

Мондо 16.11.2018
Најбољи тенисер света добио и трећи меч у групној фази АТП финала. Савладан и Марин Чилић. Новак Ђоковић завршио је прву фазу такмичења на завршном турниру сезоне максималним учинком 3-0 и као првопласирани у групи "Гуга… »
Познати парови полуфинала: Ђоковић - Андерсон (21 час), Федерер - Зверев (15)

Познати парови полуфинала: Ђоковић - Андерсон (21 час), Федерер - Зверев (15)

Вести онлине 16.11.2018
Немачки тенисер савладао Американца Џона Изнера у последњем колу завршног турнира у Лондону, а тако је учинио меч нашег аса и Хрвата Чилића (21 час) такмичарски безначајним. Новак Ђоковић се у суботу, у 21 час, у полуфиналу… »
Зверев: Федерер? Биће много тешко

Зверев: Федерер? Биће много тешко

Мондо 16.11.2018
Немачки тенисер састаће се са шестоструким освајачем пехара у полуфиналу АТП финала у Лондону. Фото: Тањуг/АП Пхото/Анди Вонг Александер Зверев други пут наступа на завршном турниру сезоне, али је први пут обезбедио пласман у… »
АТП финале - Познати сви полуфиналисти!

АТП финале - Познати сви полуфиналисти!

Спортске.нет 16.11.2018
Новак ће дефинитивно бити први у својој групи, ево и парова полуфинала. Александер Зверев је решио све дилеме. Пети тенисер света је успео да савлада Џона Изнера у првом мечу трећег кола групе А, па је тако обезбедио пласман у… »
Зверев обавио посао и за Новака

Зверев обавио посао и за Новака

Моззарт спорт 16.11.2018
Победом над Изнером Немац као други у групи, иза Ђоковића, у полуфиналу мастерс купа. Наш ас сутра од 21 против Андерсона. Александер Зверев је победом у два сета над Џоном Изнером, резултатом 7:6 (5) и 6:4 завршио добар посао и… »
Реприза вимблдонског финала: Зверев победио Изнера и послао Новака на мегдан Андерсону

Реприза вимблдонског финала: Зверев победио Изнера и послао Новака на мегдан Андерсону

Вечерње новости 16.11.2018
Немачки тенисер је тријумфом обезбедио полуфинале Завршног мастерса у Лондону где ће се састати са Роџером Федерером, док ће Ђоковић ићи на Јужноафриканца. Немачки тенисер Александер Зверев победио је данас Џона Изнера у трећем… »
Борба за финале: Ђоковић - Андерсон, Зверев - Федерер

Борба за финале: Ђоковић - Андерсон, Зверев - Федерер

Мондо 16.11.2018
Немачки тенисер савладао Џона Изнера у последњем мечу у групи АТП финала у Лондону, након чега је познато ко ће са којег места у полуфинале. Новак Ђоковић одиграће ревијални меч са Марином Чилићем на АТП финалу у Лондону, јер… »
Зверев у полуфиналу на Федерера, Новак са Андерсоном

Зверев у полуфиналу на Федерера, Новак са Андерсоном

Н1 Инфо 16.11.2018
Александар Зверев савладао је Џона Изнера и забележио другу победу на завршном АТП турниру у Лондону. Зверев ће у полуфиналу играти са Роџером Федерером. Александар Зверев забележио је другу победу на завршном турниру док је за… »
Федерер: Не размишљам о стотој титули док је Новак на турниру

Федерер: Не размишљам о стотој титули док је Новак на турниру

Политика 16.11.2018
ЛОНДОН - Швајцарски тенисер Роџер Федерер изјавио је да не размишља о титули на Мастерсу у Лондону, јубиларној 100. у каријери, поготово јер је Новак Ђоковић и даље на турниру. „Не желим да размишљам о 100. титули, нећу да ми… »
Федерер: Нема мени стотке док год Новак игра добро

Федерер: Нема мени стотке док год Новак игра добро

Вести онлине 16.11.2018
Швајцарском тенисеру Роџеру Федереру фали једна титула да дође до троцифреног броја освојених турнира. Међутим, учеснику завршног Мастерса у Лондону озбиљну претњу представља Новак Ђоковић. - Срећан сам због још једне овакве… »
Федерер: Све док је Новак у жребу, далеко је 100. пехар

Федерер: Све док је Новак у жребу, далеко је 100. пехар

Н1 Инфо 16.11.2018
Швајцарски тенисер Роџер Федерер истакао је да је задовољан што и даље има прилику да се бори за још једну титулу. Швајцарац је обезбедио пласман у полуфинале Завршног мастерса, пошто је у последњем колу Групе Лејтон Хјуит… »
Новак Федереру квари срећу, Швајцарац открио зашто је привилегован!

Новак Федереру квари срећу, Швајцарац открио зашто је привилегован!

Спортске.нет 16.11.2018
Постоји могућност да у полуфиналу Лондона видимо још један тениски класик. Роџер Федерер је јуче обезбедио пласман у полуфинале АТП Мастерса у Лондону пошто је савладао Кевина Андерсона. Швајцарац је након меча истакао да је још… »
АТП Лондон: Балкански конфликт за избегавање Федерера

АТП Лондон: Балкански конфликт за избегавање Федерера

Моззарт спорт 16.11.2018
Новак је са два тријумфа већ решио проблем пласмана на завршном мастерсу сезоне, а од 21 час Чилић ће баш против њега покушати да му се придружи у полуфиналу. Данас се играју последњи мечеви групе "Гуга Кертен" на завршном… »
Федерер би да извбегне Ђоковића: Све док је он ту, ја сам далеко од јубилеја

Федерер би да извбегне Ђоковића: Све док је он ту, ја сам далеко од јубилеја

Хот спорт 16.11.2018
Победмон над Кевином Андерсоном у последњем колу ‘Лејтон Хјуит’ групе на Завршном мастерсу у Лондону, Роџер Федерер обезбедио је пласман у полуфинале. Он је тренутно на броју од 98 победа у каријери, али каже да не жури за… »
АТП Лондон: Двобој топовњача

АТП Лондон: Двобој топовњача

Моззарт спорт 16.11.2018
Два паклена сервера, Зверев и Изнер тражиче прилику данас од 15 часова у међусобном дуелу за улазак у полуфинале завршног мастерса сезоне, али ће потом морати да чекају и исход вечерашњег меча Ђоковића и Чилића. Новак Ђоковић је… »
Сет довољан, амбиције веће

Сет довољан, амбиције веће

Данас 15.11.2018
Ђоковић не мора да победи Чилића да би остао први у својој групи у Лондону Новак Ђоковић је још у среду постао први полуфиналиста задњег турнира у сезони 2018, а да би остао на првом месту групе „Густаво Гуга Куертен“ довољно… »

Вести дана »