Povezane vesti
Zvezda do prvog boda u sezoni i to u derbiju sa Partizanom
Sportski žurnal 16.11.2018
Uzbudljiv gradski derbi u regionalnoj A1 ligi završen bez pobednika. Partizan – Crvena zvezda 10:10 (3:2, 2:3, 3:2, 2:3) Beograd – Bazen: Banjica. Gledalaca: 700. Sudije: Golijanin i Raković. Igrač više: Partizan 5 (4), Crvena zvezda 12 (6). Dva igrača… »
Derbi bez pobednika, prvi bod za Zvezdu!
Sportske.net 16.11.2018
U okviru 5. kola Triglav lige ekipa Crvene zvezde je uspela da stigne do prvog boda i to u duelu protiv Partizana. Regionalna liga se nastavila danas utakmicom između Partizana i Crvene zvezde na Banjici pred oko 700 gledalaca, a pobednika nije bilo pa… »
"Večiti" derbi bez pobednika!
Mondo 16.11.2018
Čak devet izjednačenja na Banjici, drama u finišu i konačno remi. Vaterpolisti Partizana osvojili su četvrti, a njihovi rivali iz Crvene zvezde prvi bod u sezoni 2018/19 Regionalne A1 lige! "Večiti" derbi, odigran na Banjici, koji će se bodovati i za… »
Ključalo na Banjici, derbi sa 20 golova završen bez pobednika!
Mozzart sport 16.11.2018
Partizan i Crvena zvezda odigrali 10:10. Bilo je svega u vaterpolo derbiju na bazenu Banjica, ali su Partizan i Crvena zvezda na kraju odigrali nerešeno 10:10 u utakmici petog kola regionalne vaterpolo lige. Ujedno je ovo bio i derbi začelja tabele… »
Kad bi se navijači ujedinili: Zdjelar priznaje da je svima u Partizanu teško zbog podela na tribinama
Večernje novosti 16.11.2018
Mi smo jedno, pokušavamo da budemo tim, a opet vidimo da oko nas nije tako. Nije ni lako kad moramo posle utakmice da pozdravimo tri strane - rekao je fudbaler crno-belih. PARTIZAN ove jeseni igra po sistemu toplo-hladno, što normalno teško pada… »
"Nije mi lako zbog Grobara, mi smo jedno!"
Mondo 16.11.2018
Saša Zdjelar priznao da ga pogađa razjedinjenost navijača Partizana, veruje u titulu i nada se da ovaj put posle pauze neće biti krize rezultata. Pričao je i o nastupima Zvezde u Ligi šampiona…. Mini prvenstvene pauze do sada Partizanu nisu donosile… »
Vesti dana »
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 25 minutajoš 33 povezane
(BLOG) Dijana Hrka se vratila iz bolnice, nastavlja štrajk glađu pored Skupštine
N1 Info pre 24 minutajoš 120 povezanih