Повезане вести
Изетбеговић: Живим скромно, за председника сам сиромашан
Вести онлине 16.11.2018
Живим скромно, храним се у Председништву и све своје ручкове сам плаћам, изјавио је одлазећи председавајући Председништва Босне и Херцеговине Бакир Изетбеговић Изетбеговић, који је и председник бошњачке Странке демократске… »
„Бошњаци навикли да им се додаје со на рану“
Спутник 16.11.2018
Одлазећи председавајући Председништва Босне и Херцеговине и председник Странке демократске акције Бакир Изетбеговић изјавио је, поводом изјаве премијерке Србије да се у Сребреници није десио геноцид, да су Бошњаци навикли да им… »
Бакирова исповест пред одлазак са функције: Живим скромно и спремам се за одлазак на биро
Курир 16.11.2018
Живим скромно, храним се у Председништву и све своје ручкове сам плаћам, изјавио је одлазећи председавајући Председништва Босне и Херцеговине Бакир Изетбеговић. Он, који је и председник бошњачке Странке демократске акције, у… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана