Povezane vesti
Izetbegović: Živim skromno, za predsednika sam siromašan
Vesti online 16.11.2018
Živim skromno, hranim se u Predsedništvu i sve svoje ručkove sam plaćam, izjavio je odlazeći predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović Izetbegović, koji je i predsednik bošnjačke Stranke demokratske akcije, u intervjuu za… »
„Bošnjaci navikli da im se dodaje so na ranu“
Sputnik 16.11.2018
Odlazeći predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine i predsednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović izjavio je, povodom izjave premijerke Srbije da se u Srebrenici nije desio genocid, da su Bošnjaci navikli da im se dodaje so na ranu… »
Bakirova ispovest pred odlazak sa funkcije: Živim skromno i spremam se za odlazak na biro
Kurir 16.11.2018
Živim skromno, hranim se u Predsedništvu i sve svoje ručkove sam plaćam, izjavio je odlazeći predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović. On, koji je i predsednik bošnjačke Stranke demokratske akcije, u intervjuu za regionalnu TV… »
Vesti dana »
Oči sveta uprte u Trampa i Sija: Svečana večera privukla pažnju, detalji nisu promakli kamerama
RTV pre 36 minutajoš 20 povezanih
Pogledajte kako je selektor Grčke sočno opsovao: I sam ostao posle šoka na Marakani u 95.
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih
Još danas kiša, pa promena vremena: Temperature će rasti do kraja septembra
Insajder pre 50 minutajoš 21 povezana
Desetine delegata UN napustili salu pre govora Netanjahua, Aleksandar Vučić ostao da sedi VIDEO
Nova pre 36 minutajoš 12 povezanih