Повезане вести

Траније: Био сам шокиран третманом Србије у Паризу

Траније: Био сам шокиран третманом Србије у Паризу

Вести онлине 17.11.2018
Праунук чувеног генерала Шарла Транијеа Пјер Траније изјавио је је да је био шокиран положајем на којем се нашао Александар Вучић на церемонији у Паризу. - Био сам шокиран положајем на којем се нашао господин Вучић. Ипак је то… »
Праунук француског генерала: Посрамљен сам односом према Србији

Праунук француског генерала: Посрамљен сам односом према Србији

Данас 17.11.2018
Праунук чувеног француског генерала из Првог светског рата Шарла Транијеа, Пјер Траније, рекао је да је био шокиран положајем у којем се нашао председник Србије Александар Вучић на церемонији у Паризу. Јер је некима од тадашњих… »
"Верујем да ће Макрон разумети моје речи": Праунук француског генерала који се побунио против третмана Србије у Паризу има…

"Верујем да ће Макрон разумети моје речи": Праунук француског генерала који се побунио против третмана Србије у Паризу има…

Блиц 17.11.2018
Праунук чувеног генерала ШŠарла Транијеа, Пјер Траније, пре неколико дана је послао писмо француском председнику Емануелу Макрону у којем је истакао да осећа "у свом телу и крви срамоту" због поступка Француске приликом… »
Пјер Траније за РТС: Хтео сам да се побуним против третмана који је наметнут Србији

Пјер Траније за РТС: Хтео сам да се побуним против третмана који је наметнут Србији

РТС 17.11.2018
Праунук чувеног генерала Шарла Транијеа, Пјер Траније рекао је за РТС да је био шокиран положајем на којем се нашао председник Србије Александар Вучић на церемонији у Паризу. Некима од тадашњих наших непријатеља указана је… »

Вести дана »