Povezane vesti
Odlukom suda Vesna Pešić i „Peščanik” plaćaju odštetu ministru Stefanoviću zbog povrede časti i ugleda
Politika 17.11.2018
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je obavezao Vesnu Pešić i „Peščanik” da ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću solidarno isplate 200.000 dinara sa kamatom na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda tekstom… »
Vesna Pešić: Ne „žulja“ Stefanovića Savamala, već Vučića
Danas 17.11.2018
Sociološkinja za Danas povodom presude Apelacionog suda kojom ministru policije mora da isplati 150.000 dinara Apsurdno je da ja odgovaram zbog teksta o Savamali, a ne akteri događaja ili ministar policije koji dve godine nije rešio slučaj – kaže u… »
Pešić: Apsurdno da ja odgovaram zbog Savamale, a ne ministar policije
Novi magazin 17.11.2018
Sociološkinja Vesna Pešić je, povodom odluke Apelacionog suda da ona i urednice portala Peščanik (pescanik.net) moraju da ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću isplate kaznu zbog povrede ugleda i časti, izjavila da je apsurdno da ona odgovara… »
Pešić o "Savamali": Apsurd da ja odgovaram, a ne ministar
N1 Info 17.11.2018
Sociološkinja Vesna Pešić je, povodom odluke Apelacionog suda da ona i urednice portala Peščanik moraju da ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću isplate kaznu zbog povrede ugleda i časti, izjavila da je apsurdno da ona odgovara zbog teksta o… »
Vesti dana »
VIDEO Dončić igra neverovatnu košarku: Ubacio 40 poena, srušio jedan od najboljih timova
Nova pre 16 minutajoš 18 povezanih
Porasla cena nafte, skok nakon vesti da je pogođeno postrojenje na najvećem svetskom nalazištu prirodnog gasa. Evo koliko iznosi.
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Nikola Jokić nikad nije imao ovakvu statistiku u NBA: 24 sata frustracije za Somborca
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih