Povezane vesti

Odlukom suda Vesna Pešić i „Peščanik” plaćaju odštetu ministru Stefanoviću zbog povrede časti i ugleda

Odlukom suda Vesna Pešić i „Peščanik” plaćaju odštetu ministru Stefanoviću zbog povrede časti i ugleda

Politika 17.11.2018
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je obavezao Vesnu Pešić i „Peščanik” da ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću solidarno isplate 200.000 dinara sa kamatom na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda tekstom… »
Vesna Pešić: Ne „žulja“ Stefanovića Savamala, već Vučića

Vesna Pešić: Ne „žulja“ Stefanovića Savamala, već Vučića

Danas 17.11.2018
Sociološkinja za Danas povodom presude Apelacionog suda kojom ministru policije mora da isplati 150.000 dinara Apsurdno je da ja odgovaram zbog teksta o Savamali, a ne akteri događaja ili ministar policije koji dve godine nije rešio slučaj – kaže u… »
Pešić: Apsurdno da ja odgovaram zbog Savamale, a ne ministar policije

Pešić: Apsurdno da ja odgovaram zbog Savamale, a ne ministar policije

Novi magazin 17.11.2018
Sociološkinja Vesna Pešić je, povodom odluke Apelacionog suda da ona i urednice portala Peščanik (pescanik.net) moraju da ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću isplate kaznu zbog povrede ugleda i časti, izjavila da je apsurdno da ona… »
Pešić o "Savamali": Apsurd da ja odgovaram, a ne ministar

Pešić o "Savamali": Apsurd da ja odgovaram, a ne ministar

N1 Info 17.11.2018
Sociološkinja Vesna Pešić je, povodom odluke Apelacionog suda da ona i urednice portala Peščanik moraju da ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću isplate kaznu zbog povrede ugleda i časti, izjavila da je apsurdno da ona odgovara zbog… »

Vesti dana »