Повезане вести
Тринкијери пред будућност: Ми смо аутсајдери – буџет и цене њихових Американаца вам све говоре
Хот спорт 17.11.2018
Кошаркаши Партизана након пораза од Зенита у Еврокупу враћају се обавезама у регионалном такмичењу. Они ће сутра у склопу осмог кола АБА лиге гостовати Будућности у Подгорици. Тежак распоред је пред екипом Андрее Тринкијерија… »
Тринкијери: Верујем у своју екипу, али реалност је нешто друго
Вести онлине 17.11.2018
Тренер Партизана Андреа Тринкијери препустио је улогу фаворита екипи Будућности у оквиру осмог кола АБА лиге. - Ово је други корак у тешкој серији и да ја у тој серији од четири утакмице кажем да смо аутсајдери, неко би то… »
Тринкијери: Против Басконије смо видели шта Будућност може! Николић: Очекује нас лепа утакмица
Спортски журнал 17.11.2018
У 8. колу АБА лиге, црно-бели играју у СЦ Морача против актуелног првака регионалног шампионата. Утакмица Будућност - Партизан на програму је у недељуод 19 часова. Партизан у Подгорици против актуелног шампиона АБА лиге! После… »
Вести дана »
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ: Претње потапањем бродова из Беле куће и Техерана, цена нафте опет скочила
РТВ пре 34 минутајош 1 повезана
Спрема се велики временски преокрет: Детаљна РХМЗ прогноза до краја маја, Србији прете непогоде
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА Зеленски: Ми стварамо будућност на фронту; Лавров: Односи са Мађарском зависиће од баланса интереса
РТВ пре 29 минутајош 1 повезана
ИНТЕРВЈУ Мађарски опозициони новинар за Данас: Без грљења и љубљења са Србијом, став према БиХ биће усклађен са Немачком
Данас пре 6 сатијош 1 повезана