Povezane vesti

Trinkijeri pred budućnost: Mi smo autsajderi – budžet i cene njihovih Amerikanaca vam sve govore

Trinkijeri pred budućnost: Mi smo autsajderi – budžet i cene njihovih Amerikanaca vam sve govore

Hot sport 17.11.2018
Košarkaši Partizana nakon poraza od Zenita u Evrokupu vraćaju se obavezama u regionalnom takmičenju. Oni će sutra u sklopu osmog kola ABA lige gostovati Budućnosti u Podgorici. Težak raspored je pred ekipom Andree Trinkijerija, koji je svojim… »
Trinkijeri: Verujem u svoju ekipu, ali realnost je nešto drugo

Trinkijeri: Verujem u svoju ekipu, ali realnost je nešto drugo

Vesti online 17.11.2018
Trener Partizana Andrea Trinkijeri prepustio je ulogu favorita ekipi Budućnosti u okviru osmog kola ABA lige. - Ovo je drugi korak u teškoj seriji i da ja u toj seriji od četiri utakmice kažem da smo autsajderi, neko bi to shvatio kao da ne verujem u… »
Trinkijeri: Protiv Baskonije smo videli šta Budućnost može! Nikolić: Očekuje nas lepa utakmica

Trinkijeri: Protiv Baskonije smo videli šta Budućnost može! Nikolić: Očekuje nas lepa utakmica

Sportski žurnal 17.11.2018
U 8. kolu ABA lige, crno-beli igraju u SC Morača protiv aktuelnog prvaka regionalnog šampionata. Utakmica Budućnost - Partizan na programu je u nedeljuod 19 časova. Partizan u Podgorici protiv aktuelnog šampiona ABA lige! Posle treninga u Beogradu… »

Vesti dana »