Povezane vesti
Šmizla nosi traume od kako je izgubila bebu, a zbog njene priče Boža se gušio: Molim vas, pomozite mi! Nije mogao da dođe…
Kurir 17.11.2018
Jovana Novakov Šmizla priznala je pred svima da je izgubila dete, a njen sadašnji dečko Boža nije mogao da veruje svojim ušima. "To je strašno, ne mogu da se oslobodim traume. Mene parti taj događaj i jako mi je teško kada pričam o tome. I dalje… »
Izgubila je bebu u petom mesecu trudnoće! Jovana Novakov Šmizla i dalje ima traume! Sanjam dete kako me doziva u snu! (foto)
Kurir 17.11.2018
Jovana Novakov Šmizla pred audiotrijumom rijalitja "Parovi 7" ispričala je svoju potresnu životnu priču, kojom je podigla region na noge. Naime, atraktivna učesnica je priznala da je svojevremeo bila u vezi sa oženjenim muškarcem, koja se završila… »
Vesti dana »
Vlada odlučila da dokumentaciju o Železničkoj stanici Novi Sad učini javno dostupnom u naredna 24 sata
RTS pre 37 minutajoš 41 povezana
Uroš Blažić proglašen krivim za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju
NIN pre 2 minutajoš 24 povezane
Blokiran Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, glavni ulaz ograđen crvenom mrežom
Novi magazin pre 1 satjoš 11 povezanih
Ponovo guranje ispred blokirane PU Novi Sad, kordon policije naspram opozicionara (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 25 minutajoš 19 povezanih
Čović: Mogu da komentarišem Zvezdu i sedim tamo gde hoću (video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 14 povezanih