Povezane vesti
Šmizla nosi traume od kako je izgubila bebu, a zbog njene priče Boža se gušio: Molim vas, pomozite mi! Nije mogao da dođe do…
Kurir 17.11.2018
Jovana Novakov Šmizla priznala je pred svima da je izgubila dete, a njen sadašnji dečko Boža nije mogao da veruje svojim ušima. "To je strašno, ne mogu da se oslobodim traume. Mene parti taj događaj i jako mi je teško kada pričam o tome. I dalje imam… »
Izgubila je bebu u petom mesecu trudnoće! Jovana Novakov Šmizla i dalje ima traume! Sanjam dete kako me doziva u snu! (foto)
Kurir 17.11.2018
Jovana Novakov Šmizla pred audiotrijumom rijalitja "Parovi 7" ispričala je svoju potresnu životnu priču, kojom je podigla region na noge. Naime, atraktivna učesnica je priznala da je svojevremeo bila u vezi sa oženjenim muškarcem, koja se završila… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 6 satijoš 48 povezanih
Marko Ivović džoker sa klupe: "Nesigurnost je prisutna, protiv Belgije na pobedu"
Dnevnik pre 35 minutajoš 26 povezanih
Tačiju i trojici bivših pripadnika OVK višegodišnje kazne za ratne zločine na Kosovu, nezadovoljstvo u Prištini
BBC News pre 50 minutajoš 29 povezanih
VIDEO Haos na protestu na Kosovu: Okupljeni pokušali da probiju policijski kordon, policija ih potiskuje
Nova pre 2 satajoš 310 povezanih
RIK doneo rešenja o obrazovanju lokalnih izbornih komisija za pet mesta u AP Kosovu i Metohiji
Euronews pre 45 minutajoš 40 povezanih