Повезане вести
Лига нација: Србија још мора да игра за ‘Б’ Лигу, Португалија одолела и славила прво место на ‘Сан Сиру’
Хот спорт 17.11.2018
Србија ће ипак морати да се помучи за освајање првог места и пласман у ‘Б’ Лигу нација. Српске навијаче, након данашњег дуела против Црне Горе и победе од 2:1, највише је занимао меч Румуније и Литваније, будући да је он могао… »
Рајковић: Пали смо у другом делу игре, повукли смо се… Ни они нису створили неке велике шансе
Спортски журнал 17.11.2018
Селекција Србије победила је Црну Гору са 2:1 на стадиону „Рајко Митић” у петом колу Групе Ц Лиге нација. Голман српске репрезентације Предраг Рајковић рекао је да он и његови саиграчи не смеју да дозвољавају падове у игри, али… »
"Митар не може онако да шутира пенал на 2:0"
Вести онлине 17.11.2018
Селектор репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је како је незадовољан другим полувременом против Црне Горе. - Најбитније је да смо победили и исто тако морали смо да решимо прво полувреме када смо могли да дамо још неки… »
Матић о паници, шта мисли о Литванцима?
Спортске.нет 17.11.2018
Фудбалер репрезентације Србије Немања Матић рекао је данас да је екипа добро играла у утакмици против Црне Горе у Лиги нација, али да је резултат могао бити убедљивији. "Честитам саиграчима на борбености, играли смо добар и… »
Митровић: Никад више “паненка”, више сам глуп него јак
Моззарт спорт 17.11.2018
„Не знам ни ја шта сам хтео“, искрено ће нападач Фулама. Није чудно што је Александар Митровић био далеко најтраженији репрезентативац Србије у микс зони по завршетку утакмице са Црном Гором. Ново издање нападача Фулама и нови… »
Пенал ‘да’, ‘можда’, ‘не’: Али, хоће ли после овог снимка Црна Гора дићи глас… (видео)
Хот спорт 17.11.2018
Фудбалска репрезентација Србије је головима Љајића и Митровића са 2:1 савладала Црну Гору, али је шпанска судијска екипа оштетила госте. О пеналу који је Марко Симић направио над Немањом Матићем може се полемисати, иако се чини… »
На крају, Србија спашавала утакмицу, Црногорци опасни
Дневник 17.11.2018
БЕОГРАД: Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић после победе у Београду против Црне Горе са 2:1 рекао је да је тријумф заслужен, али да се непотребно ушло у неизвесност у наставку. "Хвала навијачима који су… »
Коларов о Митровићевом промашеном пеналу: Рекли смо му у свлачионици, он први зна да не треба тако да шутира на 2:0
Спортски журнал 17.11.2018
Фудбалска репрезентација Србије победила је данас Црну Гору у Београду са 2:1, у петом колу Лиге нација. Капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Коларов рекао је да је његова екипа данашњи меч против Црне Горе… »
Коларов: Од решене утакмице долазимо до тога да се бранимо
Вести онлине 17.11.2018
Један од најискуснијих фудбалера српске репрезентације Александар Коларов дао је своје виђење сусрета Лиге нација са Црном Гором. - На крају од решене утакмице долазимо до тога да се бранимо - казао је Коларов после победе… »
Марко Јанковић: Код првог гола није био офсајд! (видео)
Хот спорт 17.11.2018
Ево шта су после меча у ком је Србија са 2:1 савладала Црну Гору рекли фудбалер ‘соколова’ Марко Јанковић и капитен Србије Александар Коларов. Прво се новинарима у ‘микс зони’ обатио фудбалер Партизана и репрезентативац Црне Горе… »
Коларов: Митар зна да не сме онако да шутира пенал на 2:0
Моззарт спорт 17.11.2018
Капитен репрезентације Србије истиче да се екипа без разлога повукла у другом полувремену. Капитен репрезентације Србије Александар Коларов рекао је после победе над Црном Гором да су Орлови пропустили добру прилику да већ у… »
Коларов изнервиран, критиковао саиграча!
Спортске.нет 17.11.2018
Александар Коларов је био прилично изнервиран јер је наш тим морао да се брани у последњим минутима. Репрезентација Црне Горе се показала као добар ривал, имали су шансе и да одиграју данас нерешено, али је Србија освојила три… »
Коларов о пеналу Митра: Зна он добро...
Мондо 17.11.2018
"Од решене утакмице долазимо до тога да се бранимо...", истакао је капитео "орлова" Александар Коларов после утакмице и говорио је потом и о пеналу свог имењака Митровића. Задовољство, али не потпуно. Србија је савладала Црну… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана