Povezane vesti
Ja sam ga malo čačnuo, on je naseo na to: Mitrović objasnio šta se desilo pre pesnice koju je dobio od kapitena Crne Gore!
Telegraf 17.11.2018
Napadač Orlova surovo iskren o incindentu koji je viđen sredinom prvog poluvremena. Osim što je dao gol i promašio penal, Aleksandar Mitrović je bio u centru pažnje meča Srbija - Crna Gora i zbog duela sa Markom Simićem. Napadač Orlova se tokom prvog… »
Urnebesan odgovor Mitrovića na pitanje o promašenom penalu protiv Crne Gore (video)
Telegraf 17.11.2018
Napadač Orlova govorio i o pesnici koju je dobio od Simića. Kao ni navijači na tribinama, ali i oni koji su meč Srbije i Crne Gore gledali putem malih ekrana, tako ni Aleksandru Mitroviću nije jasno zašto je onako loše šutirao penal u prvom poluvremenu… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 21 povezana
Prijava protiv „Gradske čistoće“ jer je donirala vozila opštinama pred izbore – i to im nije prvi put, saznaje Nova ekonomija
Nova ekonomija pre 2 satajoš 39 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom, obilnim padavinama i osetnim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Dva Srbina i dva Rusa uhapšena zbog WhatsApp prevare: Otuđili oko osam miliona dinara
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih