Povezane vesti
Tragedija Turaka u Eskišehiru: Sa bele tačke u niži rang (video)
Mozzart sport 17.11.2018
Novi težak udarac za selekciju Mirčee Lučeskua. Nadali su se ljubitelji fudbala u Turskoj da je neodlazak na Mundijal u Rusiji letos bila samo slučajna epizoda i da će se rezultati popraviti ove jeseni, ali uzalud. Tamošnja reprezentacija doživela je… »
Petica tzv. Kosova, "C" divizija blizu
Mondo 17.11.2018
Iz "B" u "C" je skliznula Turska, a tzv. Kosovo bi moglo da napreduje rang više. Foto: Michael Regan/Getty Images/Guliver Reprezentacija Turske posustaje i posle poraza u Konji (0:1) golom Andreasa Grankvista - "skliznula" je u "C" diviziju pošto je… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 34 minutajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 44 minutajoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 24 minutajoš 1 povezana

Izrael na ivici diplomatske izolacije: Nemački ministar uputio dramatičnu poruku Tel Avivu zbog Gaze
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 3 satajoš 1 povezana