Povezane vesti
Naleteo na pogrešnu devojku ne sluteći šta ga čeka: Pokušao da joj ukrade mobilni, pa završio na zemlji vrišteći od bola…
Kurir 17.11.2018
Jedan lopov u Brazilu loše je procenio devojku kojoj je pokušao da ukrade mobilni telefon. Naime, on je zgrabio telefon od Sabrini Leite (22), ne znajući da ona trenira borilačke veštine. "Počeo je da beži, potrčala sam za njim, sustigla i gurnula na… »
Nije znao na koga se nameračio: Lopov je pokušao da opljačka devojku, ali na kraju je on bio taj koji je vrištao (video)
Blic 17.11.2018
Jedan brazilski lopov je napravio veoma lošu procenu kada je pokušao da ukrade mobilni telefon jednoj devojci. Naime, on je zgrabio telefon od 22-godišnje Sabrine Leite, ne znajući da ona trenira borilačke veštine. - Bežao je, a moj sused je seo u kola i… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
Virus Zapadnog Nila se širi Srbijom: Kod skoro svih obolelih razvio se težak oblik, ovo su simptomi za uzbunu
B92 pre 39 minutajoš 33 povezane
Isplata penzionerima prema visini penzija, davanja stanovništvu jednokratna: Ovako je Fiskalni savet ocenio rebalans budžeta i pomoć države građanima
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" – prvo oglašavanje Edite nakon skandala sa sestrom
Telegraf pre 34 minutajoš 27 povezanih
RIK raspisao javnu nabavku po hitnom postupku - nabavka 30.000 paravana za izbore
N1 Info pre 19 minutajoš 21 povezana