Povezane vesti
Podrška Vlade Republike Srpske filmu "Kralj Petar Prvi"
RTV 18.11.2018
BEOGRAD - Film "Kralj Petar Prvi" u režiji Petra Ristovskog dobio je podršku Vlade Republike Srpske i njenog bivšeg predsednika Milorada Dodika, saopštili su producenti. "Mi smo sa Srbijom u svim važnim projektima, pa i u filmu koji govori o… »
Milorad Dodik podržao kralja petra: Mi smo sa Srbijom u svim važnim projektima, pa i u filmu koji govori o herojskoj…
Kurir 18.11.2018
Istorijskom spektaklu "Kralj Petar Prvi", najznačajnijem srpskom filmskom projektu poslednjih decenija, stigla je podrška od vlade Republike Srpske. Iza projekta, kao jedan od producenata, stao je i Milorad Dodik, bivši predsednik RS. - Mi smo sa… »
Vesti dana »

"Student napao profesorku, udarao radnika obezbeđenja": Oglasio se MUP o incidentu na Pravnom fakultetu
Blic pre 35 minutajoš 42 povezane

„Ili uhapsite nas, ili uhapsite Mariniku Tepić“: Ana Brnabić odgovorila na tvrdnje poslanice SSP-a o saradnji režima s narko-kartelima
Danas pre 39 minutajoš 23 povezane

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih

Druga runda mirovnih pregovora Rusije i Ukrajine, NATO zemlje dreše kesu za vojsku
Radio 021 pre 55 minutajoš 16 povezanih