Повезане вести
Брнабић за ЦНН: Србија се мења, напади на друштвеним мрежама ме замарају
Нови магазин 18.11.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је за америчку телевизију Си-Ен-Ен (ЦНН) да се Србија брзо мења у добром правцу, иако о тој земљи постоје погрешне перцепције које потичу из прошлости. "Мислим да се Србија мења. Данас… »
Ана Брнабић за ЦНН: Поносна сам што се Србија мења брзо и у правом смеру
Курир 18.11.2018
ЊУЈОРК - Србија се мења, иде у исправном смеру врло брзо и поносна сам на то, поручила је председница Владе Србије Ана Брнабић у интервјуу за ЦНН. Она је у интервјуу у једној од водећих емисија те телевизије коју води Фарид… »
Брнабић за ЦНН: Уморна због напада, поносна на промене
Н1 Инфо 18.11.2018
Премијерка Србије учествовала је у емисији Фарида Закарије на ЦНН-у, где је највећим делом одговарала на питања о вредностима у земљи коју је аутор представио као конзервативну. На констатацију Закарије да је парадоск да има… »
Брнабићева за Си-Ен-Ен: Србија се брзо мења и то у правом смеру
РТС 18.11.2018
Премијерка Ана Брнабић је у интервјуу за једну од водећих емисија Си-Ен-Ена рекла да се Србија брзо мења и то у правом смеру. У разговору са Фаридом Закариом премијерка је рекла да се убрзано спроводе реформе и да земља хвата… »
Вести дана »

(Мапе) оштар прекид лета, али на кратко! Овог јутра само 8 степени, али следи преокрет: Спремите се за нови тропски талас!
Блиц пре 29 минутајош 7 повезаних

Готово без промене: Званични средњи курс данас је 117,1764 динара за евро
Курир пре 3 минутајош 2 повезане

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 49 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у Лондон: Следе сусрети са краљем и премијером Велике Британије
Курир пре 5 сатијош 2 повезане