Povezane vesti

Brnabić za CNN: Srbija se menja, napadi na društvenim mrežama me zamaraju

Brnabić za CNN: Srbija se menja, napadi na društvenim mrežama me zamaraju

Novi magazin 18.11.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je za američku televiziju Si-En-En (CNN) da se Srbija brzo menja u dobrom pravcu, iako o toj zemlji postoje pogrešne percepcije koje potiču iz prošlosti. "Mislim da se Srbija menja. Danas postoje pogrešne… »
Brnabićeva za Si-En-En: Srbija se brzo menja i to u pravom smeru

Brnabićeva za Si-En-En: Srbija se brzo menja i to u pravom smeru

RTS 18.11.2018
Premijerka Ana Brnabić je u intervjuu za jednu od vodećih emisija Si-En-Ena rekla da se Srbija brzo menja i to u pravom smeru. U razgovoru sa Faridom Zakariom premijerka je rekla da se ubrzano sprovode reforme i da zemlja hvata korak sa svetom, da se… »
Brnabić za CNN: Umorna zbog napada, ponosna na promene

Brnabić za CNN: Umorna zbog napada, ponosna na promene

N1 Info 18.11.2018
Premijerka Srbije učestvovala je u emisiji Farida Zakarije na CNN-u, gde je najvećim delom odgovarala na pitanja o vrednostima u zemlji koju je autor predstavio kao konzervativnu. Na konstataciju Zakarije da je paradosk da ima mnogo žena u Srbiji koje… »
Ana Brnabić za CNN: Ponosna sam što se Srbija menja brzo i u pravom smeru

Ana Brnabić za CNN: Ponosna sam što se Srbija menja brzo i u pravom smeru

Kurir 18.11.2018
NJUJORK - Srbija se menja, ide u ispravnom smeru vrlo brzo i ponosna sam na to, poručila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u intervjuu za CNN. Ona je u intervjuu u jednoj od vodećih emisija te televizije koju vodi Farid Zakarija poručila da… »

Vesti dana »