Povezane vesti
Sve što se kiji dešava, njega zanima: Sloba priznao da se poslednjih 7 dana čuje sa bivšom ženom! Evo o čemu pričaju...
Kurir 18.11.2018
Sloba Radanović je pričao o svojoj nekadašnjoj supruzi Kristini Kockar i bivšoj devojci Luni Đogani. "Ljubavi ima, pa nema, pa ima, pa nema, ali uglavnom nema. Sada sam se baš bazirao na pesme i na spot. Baš sam se ceo posvetio tome i uložio sam… »
"Stalno zovem kiju": Sloba priznao da ga zanima bivša žena, pa poručio zašto se razočarao u lunu
Blic 18.11.2018
Pevač Sloba Radanović priznaje da se gotovo svakodnevno čuje sa bivšom suprugom Kijom Kockar. Sloba će uskoro publici predstaviti novu pesmu, koja se, kako kaže, dopala Kiji. - Čula je demo snimak neki, ali nije čula pesmu. Svidelo joj se. Čuli… »
Vesti dana »
Ovo je jedan od uhapšenih zbog ubistva u Inđiji: Sumnja se da je divljao kolima kada ih je žrtva opomenula da uspore: Izboli ga pa pobegli
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Počelo suđenje muškarcu koji je greškom ranio dvojicu ljudi, misleći da rade u ''Šarli ebdo''
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana
Uhapšen pucač kod Velike Kladuše: Više od sedam sati bežao policiji, ovako su ga uhvatili
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ujedinjenje nacije: U Iranu 901 osoba pogubljena tokom 2024. godine
Kurir pre 5 minutajoš 1 povezana