Povezane vesti
Politička kriza u Britaniji se nastavlja: Mej: "Moja smena neće olakšati pregovore o Bregzitu"
Blic 19.11.2018
Britanska premijerka Tereza Mej upozorila je da njena smena ne bi olakšala pregovore o Bregzitu, dok pojedini poslanici njene Konzervativne stranke prete da će joj izglasati nepoverenje, a bivši ministar za Bregzit je optužuje da se nije suprostavila… »
May: Moja smjena neće olakšati pregovore o Brexitu
Al Jazeera 19.11.2018
Britanska premijerka poručila da neće dati ostavku, dok pojedini zastupnici njene Konzervativne stranke prijete da će joj izglasati nepovjerenje. Britanska premijerka Theresa May upozorila je da njena smjena ne bi olakšala pregovore o Brexitu, dok… »
Mej: Moja smena ne bi pomogla Bregzitu
Danas 18.11.2018
Britanska premijerka Tereza Mej je izjavila da u parlamentu još nije prikupljen neophodan broj glasova da bi se o njenom poverenju izjašnjavala Konzervativna stranka, kao i da njena smena ne bi pomogla dolaženju do sporazuma o izlasku Velike Britanije iz… »
Vesti dana »

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 4 satijoš 47 povezanih

Uhapšena majka (19) se tereti za pokušaj ubistva Oglasio se Dačić o bebi staroj 20 dana koja je ostavljena pored kontejnera u Zemunu: Otkrio nove detalje!
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane

Bejbi Jokić dominira Evropom: Asistencija falila do tripl-dabla! Ništa od transfera: Crvena zvezda odbila ponudu za Elšnika!
Hot sport pre 11 minutajoš 56 povezanih

Sud odbio da odredi pritvor Miši Bačulovu osumnjičenom da je predvodio napad napoliciju
Euronews pre 5 satijoš 31 povezana