Povezane vesti
Sramno! Miki Đuričić izvadio polni organ i mlatio s njim pred nosem Jelene Golubović! A reakcija ukućana je fuj! (video 18+)…
Kurir 19.11.2018
Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, bez blama je razgrnuo bademantil i izvadio polni organ pred svim zadrugarima i počeo da mlati pred njim. Naime, on je, u znak protesta što ga je Jelena Golubović ošamarila, izvukao svoj ponos! Miki je objašnjavao da ga… »
Prostakluk: Miki Đuričić mlatio polnim organom pred svima (video)
Blic 19.11.2018
Miki Đuričić izvadio je polni organ pre svim zadrugarima bez imalo srama. Đuričića je isprovocirala Jelena Golubović, sa kojom se posvađao. Posle verbalne rasprave rediteljka je Mikiju opalila šamar. - Bole me ku**c za šamar. Ja volim da me žene biju… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro
Blic pre 4 satijoš 1 povezana