Povezane vesti
Sramno! Miki Đuričić izvadio polni organ i mlatio s njim pred nosem Jelene Golubović! A reakcija ukućana je fuj! (video 18+)…
Kurir 19.11.2018
Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, bez blama je razgrnuo bademantil i izvadio polni organ pred svim zadrugarima i počeo da mlati pred njim. Naime, on je, u znak protesta što ga je Jelena Golubović ošamarila, izvukao svoj ponos! Miki je objašnjavao da ga… »
Prostakluk: Miki Đuričić mlatio polnim organom pred svima (video)
Blic 19.11.2018
Miki Đuričić izvadio je polni organ pre svim zadrugarima bez imalo srama. Đuričića je isprovocirala Jelena Golubović, sa kojom se posvađao. Posle verbalne rasprave rediteljka je Mikiju opalila šamar. - Bole me ku**c za šamar. Ja volim da me žene biju… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 81 povezana

Roditelji Dejana i Saše Matića stigli prvi na Tarinu žurku punoletstva, sve izgleda kao iz bajke
Svet & Skandal pre 33 minutajoš 60 povezanih

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih

VIDEO Pripreme za Vojnu paradu u Beogradu: Ćacilend ostaje, gusenice tenkova ljušte asfalt
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih