Povezane vesti
Sramno! Miki Đuričić izvadio polni organ i mlatio s njim pred nosem Jelene Golubović! A reakcija ukućana je fuj! (video 18+)…
Kurir 19.11.2018
Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, bez blama je razgrnuo bademantil i izvadio polni organ pred svim zadrugarima i počeo da mlati pred njim. Naime, on je, u znak protesta što ga je Jelena Golubović ošamarila, izvukao svoj ponos! Miki je objašnjavao da ga… »
Prostakluk: Miki Đuričić mlatio polnim organom pred svima (video)
Blic 19.11.2018
Miki Đuričić izvadio je polni organ pre svim zadrugarima bez imalo srama. Đuričića je isprovocirala Jelena Golubović, sa kojom se posvađao. Posle verbalne rasprave rediteljka je Mikiju opalila šamar. - Bole me ku**c za šamar. Ja volim da me žene biju… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje napuštenih pasa zatrovanom hranom
Jugmedia pre 5 minutajoš 37 povezanih
Iran pokrenuo osvetničke napade: Udari na Katar i Arabiju! Ajatolah najavio odmazdu zbog likvidacije Laridžanija! Tramp sprema najopasniju misiju do sada
Kurir pre 5 minutajoš 70 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Nova ekonomija pre 4 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio sto plus pre 6 satijoš 28 povezanih