Povezane vesti
Šaćiri: Navijač Zvezde mi je psovao majku
Vesti online 19.11.2018
Švajcarski fudbaler Đerdan Šaćiri tvrdi da je čuo psovke na račun njegove porodice prilikom meča Liverpul-Crvena zvezda u Engleskoj. - Čuo sam da mi psuje majku dok sam stajao pored terena. Otac mi je bio na stadionu, i on je čuo - kaže igrač Liverpula… »
Šaćiri O navijačima zvezde: Otac je čuo na tribinama kako mi psuju majku
Večernje novosti 19.11.2018
Razumem odluku Klopa da me ne vodi u Beograd, hteo je da spreči nepotrebnu tenziju, ali mi je žao što nisam mogao da pomognem timu - kaže Đerdan. Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri je u razgovoru za tamošnje medije govorio o temama koje su najmanje… »
Šaćiri kukao švajcarcima: Otac je slušao kako mi Delije psuju majku!
Hot sport 19.11.2018
Džerdan Šaćiri dao je opširan intervju švajcarskom ‘žutom’ mediju u kom se osvrnuo na nedavne duele protiv Crvene zvezde. Albanski Švajcarac je ispričao švajcarskom ‘Bliku’ kako je proživeo duel sa Zvezdom na ‘Enfildu’, ali i zbog čega nije putovao i… »
Vesti dana »
Poslanici opozicije raspravljali o odgovornosti ministra Dačića u slučaju "Senjak": Umesto depeše, bolje da je napisao ostavku
N1 Info pre 19 minutajoš 29 povezanih
Obrušio se deo betonske konstrukcije na graničnom prelazu Gradiška, obustavljen saobraćaj
RTS pre 19 minutajoš 33 povezane
Do kraja maja još jedno zahlađenje! Meteorolog Ristić objavio novu prognozu i neće vam se dopasti: "Lepo vreme nije ni na vidiku"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Posle Trampa u Peking stiže i Putin: Kina u središtu globalne igre
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana
Uhapšen sin preminulog osnivača modne kuće Mango zbog navodne umešanosti u očevu smrt
Serbian News Media pre 45 minutajoš 16 povezanih