Povezane vesti
Crnogorski šef diplomatije: Sa Srbijom smo u najboljim odnosima do sada, glasaćemo za prijem Prištine u Interpol!
Kurir 19.11.2018
Ministar spoljnih poslova Crne Gore, Srđan Darmanović, izjavio je danas da su odnosi sa Srbijom najbolji od nezavisnosti i poručio da će ta država glasati za prijem Prištine u članstvo Interpola. "Mi veoma podržavamo organe Srbije da ona bude članica… »
CG: Glasaćemo za Kosovo, nema promene
Vesti online 19.11.2018
Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izrazio je zadovoljstvo odnosima Crne Gore sa državama u regionu. On je naveo da su "odnosi sa susedima stubovi spoljne politike", preneo je Sputnjik. Darmanović je kazao da se Crna Gora neće baviti… »
Crna Gora za članstvo Kosova u Interpolu
Mondo 19.11.2018
Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović, izjavio je danas da su odnosi sa Srbijom najbolji od nezavisnosti i poručio da će ta država glasati za prijem Prištine u članstvo Interpola. Foto: MONDO/Gordana Bojanić "Mi veoma podržavamo organe… »
Crna Gora odlučila hoće li podržati članstvo Kosova u Interpolu
Sputnik 19.11.2018
Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izrazio je danas zadovoljstvo odnosima Crne Gore sa državama u regionu, navodeći da su „odnosi sa susedima stubovi spoljne politike“. Darmanović je kazao da se Crna Gora neće baviti pregovorima Kosova… »
Darmanović: Odnosi sa Srbijom najbolji od nezavisnosti
N1 Info 19.11.2018
Odnosi sa Srbijm su "najbolji i najstabilnji od nezavisnosti Crne Gore, a saradnja intenzivna", izjavio je šef diplomatijie Crne Gore Srđan Darmanović i rekao da će Crna Gopra glasati za prijem Kosova u Interpol. "Mi veoma podržavamo organe Srbije da… »
Priština ima siguran crnogorski glas u Interpolu: "Nema razloga da menjamo odluku"
Telegraf 19.11.2018
- Mi veoma podržavamo organe Srbije da ona bude članica Evropske unije - rekao je Darmanović i podsetio da ta država nije zainteresovana za put ka NATO i da u otme postoji različita politika dvije države. Odnosi sa Srbijm su "najbolji i najstabilnji od… »
Milo izdajo: Crnogorci doneli sramotnu odluku, podržali lažnu državu u Interpolu! Imaju glupa opravdanja
Srbija danas 19.11.2018
Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izrazio je danas zadovoljstvo odnosima Crne Gore sa državama u regionu, navodeći da su "odnosi sa susedima stubovi spoljne politike". Darmanović je kazao da se Crna Gora neće baviti pregovorima Kosova… »
Vesti dana »
Vučić: Veliki skup SNS na Vidovdan, ne želim još da saopštim datum izbora
Jugmedia pre 13 minutajoš 28 povezanih
Iranski ministar u Pakistanu, očekuje se dolazak Trampovih izaslanika
N1 Info pre 33 minutajoš 29 povezanih
Narednih dana toplo, ali stiže novo zahlađenje pred praznike
Ozon press pre 13 minutajoš 22 povezane
Bilo je 17:13, zbog Lebrona više nije: NBA liga je ovo videla samo jednom za 29 godina
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Potpredsednik Linglonga najavio novu investiciju u Srbiji u okviru druge faze razvoja fabrike u Zrenjaninu
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih