Повезане вести
Црногорски шеф дипломатије: Са Србијом смо у најбољим односима до сада, гласаћемо за пријем Приштине у Интерпол!
Курир 19.11.2018
Министар спољних послова Црне Горе, Срђан Дармановић, изјавио је данас да су односи са Србијом најбољи од независности и поручио да ће та држава гласати за пријем Приштине у чланство Интерпола. "Ми веома подржавамо органе… »
ЦГ: Гласаћемо за Косово, нема промене
Вести онлине 19.11.2018
Министар спољних послова Црне Горе Срђан Дармановиц́ изразио је задовољство односима Црне Горе са државама у региону. Он је навео да су "односи са суседима стубови спољне политике", пренео је Спутњик. Дармановиц́ је казао да… »
Црна Гора за чланство Косова у Интерполу
Мондо 19.11.2018
Министар спољних послова Црне Горе Срђан Дармановић, изјавио је данас да су односи са Србијом најбољи од независности и поручио да ће та држава гласати за пријем Приштине у чланство Интерпола. Фото: МОНДО/Гордана Бојанић "Ми… »
Црна Гора одлучила хоће ли подржати чланство Косова у Интерполу
Спутник 19.11.2018
Министар спољних послова Црне Горе Срђан Дармановић изразио је данас задовољство односима Црне Горе са државама у региону, наводећи да су „односи са суседима стубови спољне политике“. Дармановић је казао да се Црна Гора неће… »
Дармановић: Односи са Србијом најбољи од независности
Н1 Инфо 19.11.2018
Односи са Србијм су "најбољи и најстабилњи од независности Црне Горе, а сарадња интензивна", изјавио је шеф дипломатијие Црне Горе Срђан Дармановић и рекао да ће Црна Гопра гласати за пријем Косова у Интерпол. "Ми веома… »
Приштина има сигуран црногорски глас у Интерполу: "Нема разлога да мењамо одлуку"
Телеграф 19.11.2018
- Ми веома подржавамо органе Србије да она буде чланица Европске уније - рекао је Дармановић и подсетио да та држава није заинтересована за пут ка НАТО и да у отме постоји различита политика двије државе. Односи са Србијм су… »
Мило издајо: Црногорци донели срамотну одлуку, подржали лажну државу у Интерполу! Имају глупа оправдања
Србија данас 19.11.2018
Министар спољних послова Црне Горе Срђан Дармановић изразио је данас задовољство односима Црне Горе са државама у региону, наводећи да су "односи са суседима стубови спољне политике". Дармановић је казао да се Црна Гора неће… »
Вести дана »
Узбудљив и дуг радни век Коракса: Оштар ум, четкица у центар, суспензије и још један надимак - Темпера
Н1 Инфо пре 1 сатјош 31 повезана
Девојка Луке из "Лавине" радила за бугарску представницу: Испливао снимак, ово нико није знао
Мондо пре 1 сатјош 24 повезане
Ново упозорење РХМЗ: Вечерас олујно невреме са градом и грмљавином
Еуроневс пре 1 сатјош 24 повезане
Познати Хрват јавно подржао "Лавину": Послао им снажну поруку пред финале Евровизије 2026 (фото)
Курир пре 6 сатијош 25 повезаних